Vad är några friluftsliv i Phoenix, Arizona?

Om du gillar öken klimat och bedårande landskap, anser utomhusaktiviteter i Phoenix, Arizona. Parkerna i och runt Phoenix erbjuder stora möjligheter för vandring, cykling, fiske, golf och ridning. South Mountain Park, White Tank Mountain Regional Park, Camelback Mountain och Papago Park är bara några av de utmärkta platser kända för stor utomhusaktiviteter i Phoenix.

Papago Park har vackra röda bergen består av vulkaniska berg och är nära till Phoenix och Scottsdale. Bergen i Papago Park ser ut som runda, släta, röda skulpturer med runda öppna "hål" i några av berget. En populär och enkel vandringsled här leder till ett bergsområde som heter "Hole-in-the-Rock. " Med fyra enkla vandringsleder är Papago Park ett bra ställe för början eller mindre erfarna vandrare som söker utomhusaktiviteter i Phoenix.

Camelback Mountain, å andra sidan, är mer känd för sin utmanande vandringsleder. Denna röd sandsten berg döpt efter dess form är populärt med mer erfarna vandrare. Det finns två stigar här som är komplexa toppmöte banorna och puckel-formade berg kan vara svårt för många vandrare. Men det finns några enklare vandringsleder på Camelback Mountain också.

White Tank Mountain Regional Park är en annan trevlig plats för friluftsliv i Phoenix. Park innehåller mycket av den vita Tank fjällkedjan och har både berg och öken inställningar. Det är en populär plats för att bara titta på stjärnorna på grund av den tydliga, mörka öken himmel på natten och stargazing och andra evenemang som ofta hålls här. Vandringslederna allt från lätt till svår. Picknick, camping, cykling och ridning samt körs på en konkurrensutsatt spår är några populära aktiviteter i Phoenix's White Tank Mountain Regional Park.

South Mountain Park är en av världens största parker. Det är en naturlig bevara som är i Phoenix Berg Preserve System. Guidad ridning kan erbjudas här, men oftast inte under sommarmånaderna. Picknick, cykla mountainbike och vandring är några populära friluftslivet Phoenix South Mountain Park. Vandringslederna är inte lätt här och varierar från måttlig till mycket utmanande beroende på branta berg klippor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.