Vad är några friluftsliv i Omaha, Nebraska?

Nebraska finns gott om öppna vidderna för äventyrslystna och det finns många olika utomhusaktiviteter i Omaha och omgivande områden. Cykling, längdskidåkning, ridning, skridskoåkning, fiske, rullskridskor, golf och fågelskådning är några av de många utomhusaktiviteter här. Wabash Trace Vandring i naturen, Eugene T. Mahoney State Park, Fontenelle Skog, Glenn Cunningham sjön och dussintals av offentliga golfbanor är idealiskt för utomhusaktiviteter i Omaha.

Omaha är känd för Cox Classic PGA Tournament och det finns minst 36 offentliga golfbanor här. Kurserna omfattar inte bara nio och arton hålsbanor, men också twenty-seven hål sådana. Under våren och sommaren, flera årliga turneringarna golf hålls som allmänheten kan närvara.

Glenn Cunningham Sjön är populär för friluftsliv i Omaha som fiske, båtliv och picknick. Sjöns rekreationsområde har asfalt leder för cykling och vandring. Vissa spår på Glen Cunningham Lake tillåta ridning.

Fontenelle Forest erbjuder utomhusaktiviteter i Omaha att innehålla både skogsmark och arealer floodplain. Fontenelle Forest ligger kvar vid Missourifloden och vandring, fågelskådning och naturliv som tittar är populärt tidsfördriv här. Det finns också pedagogiska skärmar, lokaler för evenemang och mottagningar och en strandpromenad med rullstolar.

Eugene T. Mahoney State Park erbjuder camping, en vattenpark och vandringsleder. Det är en populär plats för utomhusaktiviteter året runt aktiviteter i Omaha. Parken har ofta skridskoåkning och pimpelfiske under vinterhalvåret. Det ligger i Ashland bredvid Platte River.

Wabash Trace Natural Trail är tillverkad av konverteras järnvägsspåren med spåren bort och en kalksten yta till. Projektet byggdes med frivilligt arbete och donationer och omfattar de gamla Wabash Railroad väg från Omaha till St Louis. Städer längs leden omfattar Council Bluffs, Mineola, Silver City, Malvern, Shenandoah, Coin, Imogene och Blanchard. Den Wabash Trace Vandring i naturen är populärt för cykling, ridning och promenader och längdskidåkning på vintern.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.