Vad är några friluftsliv i Atlanta, Georgia?

Utomhusaktiviteter i Atlanta, Georgia kan leda dig till naturskön inställningar, uppskattning av historia, eller både och! Några sevärdheter ligger mitt i staden, och vissa en kort bilresa bort, men i båda fallen, Atlanta har mycket att erbjuda.

Piedmont Park i Midtown är bara en av de utomhusaktiviteter i Atlanta som är anpassad för familj kul. Inklusive en lekplats, pool, cykelvägar, och tennisbanor. Zoo Atlanta finns i Grant Park, där man förutom besök i ett av de äldsta kontinuerligt köra djurparker i landet, kan man åka skridskor, jogga eller cykla. Eller prova Stone Mountain Park, där man förutom miles av vandringsleder kan du se en skymt av historia som du läser Confederate krigshjältar skulptur uthuggen i granit monolit eller besöka nöjesparken, vilken dragen rider, en sightseeing, och en minigolfbana. För en utväg, prova Callaway Gardens. är en stor resurs för vandring, paddling och fiske, med parker byggas längs 48 miles (77 km. ) Sina banker, Chattahoochee River och omgivande regioner ge en stor utsträckning till utomhusaktiviteter i Atlanta. Den Chattahoochee National Forest, uppkallad efter floden, erbjuder 430 miles (692 km. ) Av leder, natursköna enheter och camping, och hela skogen, kan du hitta Chattooga. Den Chattooga River, utsett en vilda och natursköna floden av kongressen år 1974, användes i filmen Deliverance och kan tillfredsställa lata kanotister, de som vill ha en guidad flotte resa, eller de som vill trotsa sina forsar, beroende på vilken sektion som valts för båtlivet.

Även längs Chattahoochee, kan man hitta Lake Lanier, en av människan orsakade sjö sjö. Trots att sjön har varit populär i houseboating, jetskiing och Lake Lanier Islands vattenpark, år 2007 den utgjorde fokus för en kamp mellan Georgia, Florida och Alabama, som torka hotade regionen. Du kanske vill kontrollera utvecklingen före just nu. Om du vill kombinera historiska platser i dina utomhusaktiviteter i Atlanta, kan du besöka Kennesaw Mountain National Battlefield Park eller överlämnandet Marker i det nordvästra hörnet eller Alabama och South Peachtree gator. Den Oakland Cemetery är den rastplats för många Confederate soldater, flera generaler och Margaret Mitchell, författare till Borta med vinden. Om du bryr dig att köra längre, kan du besöka Chickamauga och Chattanooga militära Park.

övriga friluftsaktiviteter i Atlanta omfattar Atlanta Skydiving Center, där den östra USA fallskärmshoppning mästerskapet är värd och Atlanta Botaniska trädgården. Och om din idé om utomhusaktiviteter som åskådare sport, kan du överväga en Atlanta Braves spel på Turner Field. (Sorry fotbollsfans: Atlanta Falcons spela i Georgia Dome, så det är definitivt en inomhus aktivitet!)


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.