Vad är några bra spel att spela på bilutflykter?

Road resor är en familjevänlig och ofta budget-vänligt sätt att semester utan att missa en enda mil mellan ditt hem och din destination. Oavsett om du reser över en stat eller land, bilutflykter hinna få en känsla för landskapet och miljön på din resa. Trots att stirra på de förbipasserande himlen och platser runt omkring dig kan vara rolig, kan tristess inledde också, särskilt när du reser med barn. Före gnällande och irritation av en lång biltur kan ställa in, avleda uppmärksamheten med några bra spel att spela på resor.

På grund av den instabila karaktären på de flesta fordon, traditionell omläggning som brädspel är inte lätt att hantera på vägen. Istället för att bra spel spela på väg resor är ofta mycket enkla, ibland krävs en penna och papper eller bara bara ett bra minne. För att förhindra flera timmar spenderas på jakt efter spelbrickor under sätena, undvika alltför komplicerade spel.

Mad Libs ® är ett ofta roliga spel, se till att göra timmar flyga av när du reser. En Mad Lib ® tar en historia och skär nyckelord ur varje mening. Utan att titta på historien, spelarna fylla i tomrummet genom att välja svar som motsvarar den del av tal av de saknade ord, såsom substantiv, verb och adjektiv. När "Maria hade ett litet lamm" blir "Mamma hade en gigantisk babian," skrattet tenderar att starta. Mad Libs ®, men kul för vuxna också, är också ett bra sätt att lära barn om språk och delar av tal.

Många bra spel att spela på väg resor är mentala spel där memorization. I "Jag förpackning Grandma's trunk" varje spelare måste lägga till ett objekt att sätta i stammen. Nästa spelare måste sedan upprepa alla tidigare artiklar i ordning innan du lägger till sina egna. Detta är ett spel som gör att familjer att arbeta tillsammans för att skapa den längsta, dummaste lista möjligt. Erbjudandet tips till yngre spelare om de fastnar, och betona att spelet är ett team, snarare än en tävling.

Long enheter över hela USA har särskilt bra spel att spela på väg resor som även kan förvandlas till en permanent vittnar om din resa. Mot License Plate jakt spel, hålla en kamera händig eller förse varje deltagare med en billig engångskamera. När du kör, försök att knäppa bilder av registreringsskyltar från varje av de 50 staterna, eller åtminstone varje stat man passerar. I slutet av resan, göra dessa till ett album eller collage som ett levande minne av din resa och hur du förhindrad långtråkigt längs vägen.

bra spel att spela på väg resor kräver en känsla av nöje och vilja att vara dum mer än något annat. Även om de kan fungera som bra avledning från syskon käbbel eller bryta spänningen efter en familj kamp, spel tjänar också till att familjer tillsammans med skratt. En arsenal av resa roliga vägar spel kan göra en tur verkligt minnesvärd, och ofta även de familjemedlemmar som anser sig alltför kallt får finna sig dras in i den roliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.