Vad är några Gratis saker att göra i Washington DC?

Washington DC är ett paradis för resenärer på en budget. De flesta av attraktionerna är värda ett besök är antingen gratis eller nästan gratis. Detta inkluderar de flesta museer, monument och parker. Ditt första stopp när de är i Washington DC bör Vita huset. Gratis guidning tar dig igenom flera rum, men du kommer att tvingas till långa köer för att komma in, även om du kommer tidigt på morgonen.

Näst bästa gratis stopp i Washington DC är Smithsonian Institution, som omfattar 16 museer. Såvida du inte är i stan under en längre tid, välj bara ett fåtal av de gallerier, som Space Museum, där du kan få en skymt av Apollo och tryck en bit av månen. En annan stor museum är Navy museum, där du kan se världskriget kanoner och fartygets utrustning.

historia lever i Washington DC och du kan delta genom att titta Högsta domstolen sammanträder touring FBI högkvarter, och promenerar runt i Pentagon. Presidiet för gravyr och tryckning ger dig en spännande inblick i den faktiska utskriften av pengar. The Arlington National Cemetery är ett annat måste-se i Washington DC. Förutom krigsveteraner, är president John F. Kennedy och en stor del av hans familj begravd här. Watching the guard förändringen är en händelse i sig. Andra gratis historiska monument inkluderar Washington monument, Vietnam Memorial, Union Station, informationssamhället Capitol Building, och Riksarkivet, där du kan se den ursprungliga kopian av självständighetsförklaringen, bland många andra historiska dokument.

Outdoor attraktioner är en stor del av charmen i Washington DC. För en sammanfattning picknick eller en lugn promenad, chef för Mall, ett stort grönområde på vägen till Smithsonian Museums. The Kenilworth Aquatic Gardens, ett naturligt kärr, är en bra plats för fågelskådning och en chans att se tusentals blomma arter. För en titt in i den kulturella världen i Washington DC, chef för John F. Kennedy Center för scenkonst och ta deras fria bakom kulisserna-turnén. Föreställningar får betalt, men, och ofta är slutsålda. National Gallery of Art och TV-torn och radio och TV är också öppna för allmänheten och gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.