Vad Disneyland Rides ska jag med mina barn på?

Disneyland Park i Kalifornien är tänkt att vara en park för alla åldrar att njuta av. Mångfalden av Disneyland karuseller och attraktioner kan vara skrämmande, men det säkerställer att det finns något för alla att njuta. Om du reser med barn, väljer Disneyland rider beror på deras ålder och höjd, samt deras särskilda rädsla eller oro rider.

För barn sju och under, kommer många Disneyland rider vara alltför spännande eller skrämmande, även om detta beror delvis på rädsla för barnet. Peter Pan's Flight kan verka som en tam och rolig resa för barnen, men om ett barn är rädda för att flyga fordon eller krokodiler, är det inte det bästa valet. För mycket blyga barn, kanske du vill hålla sig till åkattraktioner som har några spännande inslag, såsom Disneyland Railroad , Filmen om Nalle Puh , eller The Enchanted Tiki Room .

Andra utmärkt val är den långsamma Storybook Land Kanalbåtar eller It's a Small World After All . Om spänningen rides in Tomorrowland verkar för läskig, Innoventions ger en interaktiv, futuristiska område där barnen kan lära sig om ny teknik, skapa sina egna virtuella fyrverkeri, och testa spel system.

äldre barn eller de som inte uttrycker rädsla rider kan njuta av Disneyland åker i Fantasyland att genomföra gäster genom kända Disney berättelser. Snow White's Adventures , Pinocchio vågade resa , Peter Pan's Flight och MrToad's Wild Ride alla har något skrämmande ögonblick, men inte har vändningar, vänder eller droppar i spåret. Buzz Lightyear's Astro Blasters tillåter barnen att komma in i handlingen, med hjälp av en laser pistol för att parera utlänningar och har en avläsning av din tabellen poäng.

För äventyrare, missa inte river-trekking Jungle Cruise eller möjlighet att utforska grottor och träffa pirater på Pirate's Lair på Tom Sawyer Island . Barn i alla åldrar kan också njuta av de många barn-tema attraktion i Toontown området, som ligger bakom Fantasyland. Framtida dykare kommer att älska den nyligen återupptog Finding Nemo Submarine Voyage , men några kan hitta ubåtar lite klaustrofobisk. Av de tre stora berg-och dalbanor finns på Disneyland, är Matterhorn Bobsleds förmodligen det bästa för coaster nybörjare, men tänk på att varna barnen om de ökända Yeti som bor i ritt.

Thrill som söker hittar du massor av spännande Disneyland turer att välja mellan. Space Mountain lanserar cyklister i rymden för en spännande tur genom fält av stjärnor. Big Thunder Mountain Railroad och Splash Mountain kombinera gammal och väst stil med otrolig droppar, vändningar och stundtals jättevåg av vatten. Två klassiska Disneyland rider, Pirates of the Caribbean och The Haunted Mansion är bekvämt placerade bredvid varandra och har helt uppslukande och ibland skrämmande miljöer. Kanske den mest fysiskt tungt åka i parken är intensivt gropiga och slingrande tur genom Indiana Jones Adventure: Temple of the Forbidden Eye .

Om du är ny till Disneyland karuseller och reser med barn, försök att lära sig om turer innan du tar ett barn på dem. Om du är ett Disneyland veteran, förklara för barnet vad som kommer hända på varje ritt och om något skrämmande händer. Det rekommenderas inte att du tar en rädd eller upprörd barn på någon rida, eftersom det kan förstöra upplevelsen för dig, för barnet, och för andra gäster. Som med alla nöjesfält, läsa all säkerhetsinformation innan du går ombord något Disneyland rider, och se till att ditt barn möter höjd krav för sin egen säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.