Hur organiserar jag en Halloween-fest för vuxna?

Halloween behöver inte vara ett barn som bara affären. Om du missar spänningen av jack-o-lyktor, påtagning en kostym, och ansluta sig till en part, bör du veta att Halloween parter för vuxna har blivit allt populärare under det senaste decenniet. I själva verket, medger en av tio amerikaner att gå till en Halloween-fest för vuxna under de senaste tre åren. Om du är redo att gå med i det roliga, här är några tankar om att planera en lyckad fest. När det gäller Fest, vara kreativ. En Halloween Party för vuxna krävs bara enkel färdiga inbjudningar köpt på någon part leverans butik, eller så kan du göra din egen med konstruktion papper, Halloween-tema konfetti, och vissa markörer. Inte den kreativa slag? Design inbjudningar i din dator och skriva ut dem. Eller använd Evite gratis online inbjudningar, men bara om du är säker på dina gäster kolla sin e-post regelbundet. Slutligen, se till att du skickar ut inbjudningar minst två veckor i förväg, så att folk har tid att hitta en kostym och ordna sista minuten detaljer.

Gå ut allt med dekorationer. Ingenting sätter stämningen för en Halloween-fest för vuxna bättre än en spooky hus. Fylla på alla storlekar av pumpor att sprida runt huset. Om du inte har tid eller energi att hugga ett par dussin jack-o-lyktor, leta efter plast sorten, och ser till att åtminstone några av dem lyser. Köp svart ljus för alla lampor i ditt hus, eller alternerar med rött för en spookier atmosfär. Dimma är lätt att skapa genom att blanda kolsyreis och varmt vatten, och varje hus kan se övergivna om man täcker de flesta möbler med vita lakan och sedan placera falska spindelnät i hörnen. En Halloweenfest för vuxna är en stor möjlighet att gå ut allt med skrämmande rekvisita. Till exempel, kom ihåg att ställa stämning med Halloween ljud, vanligtvis finns i cd eller laddas ner från Internet.

Som en sista touch till en lyckad Halloween-fest för vuxna, se till att din mat och dryck matcha stämningen. Använd röd eller svart Livsmedelsfärgämnen till nästan vad som helst så att det ser creepy. Till exempel erbjuder svart Jell-O Shots, göra isbitar med Gummy maskar inuti, blod (tomat) soppa och gravsten-formade kakor. Du kan hitta bra Halloween recept på nätet genom att helt enkelt göra en snabb sökning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.