Vilka är turist attraktioner i San Diego, Kalifornien?

Turistattraktioner i San Diego gör staden till ett ledande destination i Kalifornien. En av de största städerna i USA, är San Diego oerhört populära bland turister på grund av dess miles vita stränder och dess genomsnittliga årliga temperaturen 57o-72o Fahrenheit (14 ° -22 ° C). Båda extremt varma dagar och snö är nästan obefintliga, men dimman är vanligare under sommarmånaderna. San Diego har fått ett gott rykte för låg kriminalitet och hög medianinkomsten. Faktum är staden nu på sjätte plats som det säkraste och rikaste staden i landet.

Turistattraktioner i San Diego omfatta många utomhussporter. San Diego är den främsta platsen för att surfa i USA. Black's Beach är ett världsledande område för surfning, men andra lokala stränder lockar ungefär lika många besökare. Professional skateboarding är också populärt i San Diego, med många skridskobanor nu officiellt öppna i staden. Människor som vill testa att surfa kosan till San Diego för en snabbkurs om hur man tar till vatten. Många företag tillgodoser endast till turister och har lärt sig att kombinera lokal sightseeing med grunderna i sporten. En annan stor källa till turistattraktioner i San Diego kommer från museer, med San Diego Museum of Art och Museum of Contemporary Art San Diego (MCASD) är den mest kända. Konstgallerier är utspridda längs kusten, och konstutställningar ofta finns i butiker, kaféer och andra alternativa handelsplatser.

San Diego hangarfartyg Museum är ett av de mest besökta turistattraktionerna i San Diego. Sitter vid Navy Pier i centrala San Diego, jätten USS Midway hangarfartyg är öppet för besökare som vill turné officerens kvartalen, maskinrum och cockpit. Bekämpning flygplan och annan militär utrustning finns också att se, och besökarna får gå in i hangaren att uppleva livet på en bärare första hand. bredvid USS Midway är en annan av de mest besökta turistattraktionerna i San Diego: Sjöhistoriska museet i San Diego, som består av sju historiska fartyg nu ligger permanent förtöjd. Förutom en rad 19th century original båtar, omfattar insamling flera repliker och den sovjetiska attacken ubåten B-39, eller Foxtrot.

För de som vill utforska naturen, turistattraktioner i San Diego innehålla en ständigt växande lista av naturreservat och nöjesparker. Detta inkluderar San Diego Zoo, SeaWorld, och Legoland. San Diego Wild Animal Park sträcker 1. 800 tunnland (7 km2) av naturliga-liknande inställningar, där djuren går fria. Legoland är perfekt för yngre barn, eftersom det finns många karuseller och spel är anpassade till de små.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.