Vad kan jag göra i Albuquerque, New Mexico?

Albuquerque har många historiska och intressanta platser att utforska. Du är inte troligt att springa ut underhållande saker att se och göra här! Den Petroglyph nationalmonument Sandia sjöarna rekreationsområde och Turquoise Trail, Rio Grande Zoo, American International Rattlesnake Museum, New Mexico Museum of National History and Science och det historiska Gamla stan erbjuder många aktiviteter i Albuquerque för besökare och invånare.

historiska gamla stan är viktigt att Albuquerque arv, som den första spanska familjer började som bor här i 1706. Byn är traditionellt spanska med ett torg i stadens centrum och kyrkor, hus och andra byggnader runt den. Några av de ursprungliga hem har förvandlats till butiker och du kan hitta vackra hantverk såsom turkos smycken. Det finns en västerländsk lanthandel och populära restauranger. Gamla stan är en kul plats att spendera en eftermiddag och det finns mycket att göra här. är The New Mexico Museum of National History och naturvetenskap ligger i Albuquerque Gamla stan och är lätta att identifiera genom stora Pentaceratops dinosaurier skulpturer på museets utanför entrén. Den Pentaceratops dinosaurie växer naturligt endast till New Mexico. Museets förhistoriska fokus inkluderar en istid Cave uppvisar och walk-through vulkan display samt ett planetarium som inrymmer Lodestar Astronomy Center. The American International Rattlesnake Museum är inne i en gåva butik i Albuquerque Gamla stan . Museet har den största samlingen av skallerormar i världen och innehåller över 100 levande skallerormar säkert bakom glas. Du kan köpa skallerorm-tema presenter i butiken.

Rio Grande Zoo är nära Albuquerque historiska Gamla Stan och Rio Grande floden. Djurparken har mer än 1200 djur av 300 arter, inklusive tätningar, giraffer, elefanter, gorillor och jaguar. De livsmiljöer som är naturliga och har både inhemska och globala arter. Rio Grande Zoo har också ett barn petting zoo.

Sandia Lakes rekreationsområde är känd för vandring, fågelskådning och fiske samt picknick. Det ligger precis bredvid Rio Grande floden med sina gamla Cottonwood träd. Den Turquoise Trail leder till toppen av Sandia Mountains och har fantastisk utsikt över Central New Mexico. Den Turquoise Trail Scenic AVVÄG är tillbaka väg som går mellan Albuquerque och Santa Fe och området är känt för sina insättningar av turkos. Det spår rutten från spanska Conquistadores och indianer och landskapet omfattar byarna och klippformationer.

Den Petroglyph nationalmonument bildades 1990 som ett partnerskap mellan staden Albuquerque Open Space Division och på National Park Service att bevara nästan 20. 000 hällristningar i området. De hällristningar, som är gamla ristningar i klipporna, innehålla intressanta mönster såsom djur, människor och abstrakta symboler. Monument Området är vanligtvis öppet året runt och har stigar som leder till hällristningar samt fem vulkaner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.