Vad finns det att göra när man besöker Bridgeport, Connecticut?

Bridgeport, även känd som "The Park City," är Connecticut största stad, med en befolkning på drygt 130. 000 personer. Bridgeport blev en av Connecticuts viktigaste städer efter järnvägen skapade en huvudsaklig sluta där 1840, men senare lidit genom lågkonjunkturen. Trots områdets blomstrande ekonomi och tillväxt under det senaste årtiondet, fungerar bra andel av befolkningen i Bridgeport nu i New York City, som är knappt ett par timmar bort. Personer som besöker Bridgeport för första gången kommer att märka en rad bostäder komplex och tätortsbebyggelse förnyelse nu pågår. Dessa ingår i en kombinerad ansträngning av staden och staten för att få området tillbaka till dess fulla potential.

Nu Bridgeport är en stor chans att njuta av betydande hamn sevärdheter, full av historisk byggnad med anor från 19th century. Captain's Cove, på havet, och erbjuder personer som besöker Bridgeport en titt in i stadens maritima historia genom utställningar, hamn kryssningar, och turer i flytande fyr. Captain's Cove Seaport är stadens största shopping-område, med hundratals små affärer som ligger längs hamnen. Staden också gör rättvisa åt dess smeknamn med över 30 parker, varav många erbjuder de som besöker Bridgport tillgång till baseball fält, tennisbanor, rastplatser och gott om lekplatser. som besöker Bridgeport har en chans att gräva i sin populärkultur, främst på grund av dess association med PT Barnum och hans cirkus, som nu hedras på Barnum Museum. På våren, staden är hem till P. T. Barnum Festival, där en parad och en grand ett fyrverkeri göra gatan till en live show. Bridgeport är också den plats där Frisbee ® föddes redan på 1940-talet.

The Downtown Cabaret Theater är ett bra ställe för dem som besöker Bridgeport med kultur i åtanke. Theater har varit på sin nuvarande plats sedan 1975, och det är ett bra ställe för den som söker en snabb överblick i lokal kultur och underhållning. Teatern har sin egen Vaudeville Sällskap. Greater Bridgeport Symphony är en annan historisk stopp för dem som besöker Bridgeport, med massor av gratis live konserter runt om i staden. Bridgeport viktigaste museum är Discovery Museum, inriktad speciellt till barn, men populär bland vuxna också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.