Vad finns det att göra med barn i Salt Lake City, Utah?

Om du är med barn i Salt Lake City Utah, finns massor av saker att göra för att hålla den ockuperade barnen och underhöll. Salt Lake City är speciellt en barnvänlig plats, eftersom det stora antalet medlemmar i kyrkan av Sista Dagars Heliga. Bland annat betonar kyrka av sista dagars heliga vikten av barn och familj, och många delar av staden är byggda med denna inriktning i åtanke. Alltså när du besöker med barn i Salt Lake City, kanske du inte har tid att njuta av alla familjens aktiviteter och centra tillgänglig. En av de fantastiska möjligheter när du är med barn i Salt Lake City är just The Children's Museum of Utah. Planerar att ta åtminstone mer än en halv dag för ett besök på museet, som har stor interaktiva utställningar. Ett barn kan skapa berättelser, att bli en DJ eller utforma sin egen hemsida. Det finns 75 permanenta utställningar att utforska och många köpare utställningsföremål som gör varje besök på museet en ny upplevelse. Ett annat bra ställe att se med barn i Salt Lake City är Hogle Zoo, hem till över 1000 djur . Du hittar sällsynta djur som den vita noshörningen och snöleopard och andra djur från över 250 regioner i hela världen. Om du inte har fått ditt lystmäte av djur efter besök Hogle Zoo, överväga att se några av de lokala djur vid Wheeler Historic Farm. Dessutom, om du är med barn i Salt Lake City, Tracy Aviary är ett bra ställe att se många hotade fågelarter, med över 150 arter av fåglar att besöka. Det är svårt att tänka i Utah, utan att tänka på de många fantastiska dinosaurie utgrävningar där. Ett bra ställe att utforska världen av dinosaurier med barn i Salt Lake City Utah Museum of Natural History. Återigen finns det interaktiva aktiviteter för barn och många möjligheter till lärande på museet. När barnen har fått sitt lystmäte av de många museer i Salt Lake City, kan det vara dags att fortsätta med något slags utomhusaktiviteter. När du är med barn i Salt Lake City och vill amp upp spänningen, överväga ett besök till Raging Waters för en dag med vatten park sol. Alternativt, spela paintball på Paintball Planet, eller ta äldre barnen racing på FastKart's inomhusbana.

För kvällsunderhållning med barn i South Lake City, anser besöka många av de familjevänliga teatrar som erbjuder live produktioner i stan. Särskilt kontrollera tidtabeller för Desert Star Playhouse, som erbjuder många familje-orienterad produktioner. Den andra teatrar i stan kan också ha musikaler eller familjevänlig produktioner av intresse. Framför allt, ta en titt på kommande evenemang på Grand Theater, och Pioneer Theater. Eller kanske du vill utforska natthimmel, när som helst på dagen, vid Clark Planetarium.

Du hittar många vackra parker att besöka med barn i Salt Lake City. Liksom, kolla tidtabeller för olika festivaler som anordnas året. Det finns många årliga evenemang som kan sammanfalla med din resa och gör det ännu mer underhållande. Exempelvis Utah State Fair, hålls årligen i Utah State Fairpark definitivt gör ett besök med barn i Salt Lake City en rolig tid för alla. Mässan går i början av september, men kolla med Fairpark för andra säsongsarbetare evenemang under hela året.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.