Vad finns det att göra med barn i Ann Arbor, Michigan?

Ann Arbor erbjuder många roliga, intressanta och pedagogiska aktiviteter för barn. Ann Arbor har två universitet: Eastern Michigan University och University of Michigan, liksom många parker och museer. Exhibit Museum of Natural History, Ann Arbor Hands-On Physical Science Museum, Colonial Lanes, Buhr Park, Leslie Science Center och Domino's Farms är bara några av de stora platser att besöka med barn i Ann Arbor.

Domino's Farms är petting gård med många olika djur som åsnor, hästar, grisar, kor, får, getter och lamadjur. Hayrides och priser grupp kan vara tillgängliga. Domino's Farms är en populär attraktion för barn i Ann Arbor och demonstrationerna jordbruk är både roligt och lärorikt. Leslie Science Center är en annan populär barn attraktion och centern har program sommarläger för barn i Ann Arbor. Centrum har också utställningar i Naturens hus som rör naturresurser och deras användning i dagens värld.

Buhr Park är en rolig plats för barnen i Ann Arbor och vuxna. Inom nationalparken finns rastplatser, en lekplats och en barnbassäng och en isbana på vintern skridskoåkning. Colonial Lanes i Ann Arbor är en familjeorienterad rekreation och bowling center. Det är en favorit för många lokalbor för nätter familj pizza och barnen födelsedagskalas. Förutom bowlingbanor, funktioner Colonial en barnlek rum.

Ann Arbor Hands-On Physical Science Museum har över 250 interaktiva utställningar samt vetenskapliga demonstrationer. Barn kan lära sig om vetenskapen om optik och ljus, rörelse, energi, kraft, hälsovetenskaper och mycket mer. Museet har ett galleri just för förskolebarn och vårdvetenskap utställningen ingår en faktisk ambulansen på displayen. Hands-On Museum är roligt och pedagogiskt för barn i Ann Arbor och har även distansundervisning program och föränderliga, tillfälliga utställningar. Utställningen Museum of Natural History, som ligger vid University of Michigan, är ett annat utmärkt barns attraktion och har fossiler, dinosaurie-tema utställningar och ett planetarium.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.