Vad finns det att göra i San Jose, Kalifornien med barn?

Om du reser i San Jose med barn, det finns många sätt att hålla underhöll barnen. Bara en timme söder om San Francisco, San Jose, Kalifornien, har många funktioner värda ett besök. Några av dessa är lite dyr, men andra tillhandahålla gratis eller till låg kostnad nöje för hela familjen.

Nära San Jose är Santa Clara, där du kan hitta Paramount's Great America, en stor nöjespark med många av attraktioner för barn i alla åldrar. Detta är ett av de dyrare former av underhållning. En familj på fyra personer kommer att betala ca $ 160-200 US-dollar (USD) för park antagning. Mat inne i parken kan också komma till ett högt pris. Folk planerar att besöka San Jose med barn bör notera parken är bara öppet från slutet av mars till oktober.

En annan populär attraktion om du besöker San Jose med barn är Winchester Mystery House. Förklaringen till huset kan vara lite skrämmande för små barn. Sarah Winchester, arvtagare till Winchester Rifle förmögenhet, byggde hem. Sarah trodde att spöken från dem som dödats av Winchester gevär förföljt henne. För att undvika maligna sprit, byggd Sarah ett hem med ett antal förvirrande funktioner: återvändsgränder, dörrar som inte öppnas och trappor som leder till någonting. Även utan historia, kan barnen njuta möjligen en av de märkligaste bostäder som någonsin byggts. Inträdet är gratis för barn under 5, och är mindre än $ 15 USD för barn 6-12 och mindre än $ 20 USD för 13 personer och uppåt. Om du letar efter ett billigt alternativ när du i San Jose med barn, betrakta de vackra japanska Friendship trädgård, utan entré priset. Trädgården är en replik av en inbyggd i Okayama, Japan, med vackra och fredliga broar, stora dammar koi, och slingrande stigar. Speciellt konstruerade för att besöka San Jose med barn är Children's Discovery Museum, mindre än $ 40 dollar för en familj på fyra personer och erbjuda två våningar med utställningar och händer för att undersöka möjligheterna för barn.

Visiting San Jose med barn som är unga bör definitivt innebära en resa till San Jose Happy Hollow Park och Zoo. Trots att djurparken är relativt liten jämfört med de större San Francisco Zoo, det är definitivt billig på mindre än 30 dollar entré priset för en familj på fyra. Det finns några barn "karuseller och ett omfattande petting zoo. När du är i San Jose med barn som är djurvänner, överväga ett besök på 47-acre Emma Prusch Farm Park. Detta är ännu ett gratis sätt att tillbringa lite tid med familjen. Gården erbjuder turer, massor av interaktion med olika husdjur, inklusive flera raser av kaniner, och traditionella gård sevärdheter biljettpris som hö och åker traktor.

Eftersom San Jose var avsedd för familjer, hittar du en mängd andra aktiviteter från barns teater produktioner till ett stort antal parker och några museer. Det skulle vara nästan omöjligt att få slut på saker att göra i San Jose med barn. Men om du vill lägga mer stil på din resa, anser åtminstone en dagsutflykt till San Francisco, där du kan besöka djurparker, museer, parker och akvarier, eller ta en tur en timme söderut till Santa Cruz Beach Boardwalk, eller två timmar söderut från San Jose för att besöka Monterey Bay Aquarium.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.