Vad finns det att göra i Little Rock, Arkansas med barn?

Little Rock, huvudstaden i Arkansas, är hem för nästan 200. 000 invånare. Den största staden i staten, det har blivit känt för sina många nöjesparker och andra barn attraktioner. Little Rock grundades 1722, efter Franska upptäcktsresande landat i området på väg söderut. Namnet "Little Rock" refererar till en verklig litet berg i närheten av området för att landningen. Berget blev en milstolpe som används senare av andra utforskare att hitta staden, och namnet blev så småningom den officiella klassificeringen av platsen. som besöker Little Rock med barn ska bege dig till en av de sex största nöjesparker i området, varav fyra är vattenbaserade. Wild River Country i Arkansas största vattenpark, funktioner flod forsar, en vågbassäng och en 600 fot (183 m) slingrande tunnelbaneresa. Magic Springs och Crystal Falls är en kombination av vatten-och nöjesparken tillsammans. Förutom vatten karuseller och pooler, funktioner parken ett antal extrema bergochdalbanor, ett skenande tåg, och ett skytte torn.

Ett annat bra ställe för dem som besöker Little Rock med barn är Dolders Elephant and Wildlife Sanctuary, en fantastisk upplevelse för både barn och vuxna. Fastställs på 330 hektar av skyddade natur, erbjuder en fristad besökarna en halv dagstur eller en helg upplevelse, där barnen kan lära sig att bada, mata och ta hand om elefanter i behov av rehabilitering. Efter att ha besökt Little Rock med barn, kan familjen ta hem en bit av helgedomen genom att "anta" en elefant och få uppdaterad information om det årslång. Den som vill huvud inomhus när de besöker Little Rock med barn att gå till den äldsta museum i Little Rock i Arkansas Museum of Discovery. Museet rymmer en stor samling av dockor och Kewpie figurer, tillsammans med ett stort antal masker med religiösa och historiska betydelse. Permanenta utställningar i museet inkluderar Bug Zoo, science-lab Imagination Station, och andra praktiska utställningar.

I oktober och november, som besöker Little Rock med barn kan också njuta av en av många majs labyrinter runt staden, varav många är Halloween-tema och arbeta efter mörk. Året runt, ger Pickles Gap Village som besöker Little Rock med barn chansen att uppleva en gammaldags by med massor av land-tema sevärdheter och butiker, med allt från handgjorda täcken till petting zoo.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.