Vad bör jag tänka på när man planerar en resa till London?

London har länge varit en av världens främsta resmål för både affärsmän och semesterfirare. Om ett besök på "City of Fog" är på din närmaste framtiden, det finns många saker du kan göra för att förbereda och göra det mesta av din resa. Om du planerar en nöjesresa till London, beslut, kommer att lämnas till dig, så det är viktigt att välja vad du vill i förväg. Den första överväganden av en resa till London bör vara vilken tid på året att besöka och längden på din vistelse. Om du bara vistas i staden under ett par dagar, blir planeringen ännu viktigare, eftersom det finns mycket att se och göra där. När det gäller väder, är sensommaren eller hösten antagligen det bästa valet, eftersom det är då de soligaste dagarna inträffar. Sommaren är ofta oförutsägbara i London, och regn kan tränga sig på en solig dag utan någon varning. Juli och augusti är även upptagen månader för turism, så håll detta i åtanke om du vill undvika stora folksamlingar. Om du gillar skarp vinter besök runt jul.

ledamöter av Europeiska gemenskapen, amerikaner, kanadensare, australier och inte behöver visum för inresa England. Giltigt pass räcker för inresa och vistelse i London för en period på upp till tre månader. Det finns vanligtvis inga resor rådgivning på plats för England, men det skadar inte att kontrollera med US Department of State innan resan. När du planerar din resa till London, försök att välja ett hotell i ett centralt läge, eller åtminstone en som är nära en tunnelbanestation. Går i den gula linjen på tunnelbanan kartan innebär att transporter priset kommer att öka betydligt, och du måste fånga taxibilar ofta. Bara för hotellets priser kan tyckas lägre betyder inte att du kommer att hamna spara pengar på lång sikt.

Slutligen göra en lista över de saker du vill göra och se under tiden i London. Antalet attraktioner är överväldigande, och om du inte planerar i förväg du kan sluta slösa bort en massa tid. Kombinera flera sevärdheter på en dag beroende på lokalisering kan låta som en hel del arbete, men det kommer att spara mycket tid en gång där. Till exempel, Houses of Parliament och Westminster Abbey ligger nära varandra, så är National Gallery, Trafalgar Square och St James's Palace. Kombination entrébiljetter ibland finns för populära attraktioner, som också gör att du kan spara lite pengar under tiden i London.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.