Vad bör jag göra på min semester till södra Kalifornien?

Om du är intresserad på semester i södra Kalifornien, har du ett antal underbara och spännande alternativ. Det finns många stora städer i regionen. Var och en av dem har sin egen smak och karaktär och var och en av dem är bra att besöka för olika ändamål. Los Angeles, Hollywood, Palm Springs, San Diego, och Pasadena är alla belägna i södra Kalifornien och alla har många underbara saker att erbjuda turister.

Los Angeles, naturligtvis, är känd för att vara en varm plats för utövande av alla slag. Du kan hitta dansare, skådespelare, sångare, contortionists, även de killar som vet hur man snurra tallrikar på långa pinnar som är balanserade på deras näsor. Precis utanför glitzy Los Angeles är det lugnare, men attraktiv Pasadena. Om du väljer att besöka Pasadena medan du är i södra Kalifornien, ska du kolla in de stora Art Center där. Om du vill gräva efter skatter på loppmarknader, eller bara är intresserade av att plocka upp några kitschig ex att piffa upp din uppehållsrum, då ska du göra det till Rose Bowl Loppmarknad i Pasadena. Om de flesta av dina Southern California semester kommer att omfatta nattklubbar, dans, shop-til-you-drop maraton och observationer kändis, några lugnare dagar i Pasadena kan bidra till att balansera din resa.

Södra Kalifornien är också uppskattad för sina stränder. Om du är intresserad av att sola, ta ett dopp i det blå havet som, eller ägnar sig åt vattensporter, prova och boka ett nära hotellrum till stranden. Innan du bekräftar din bokning, ring hotellet för att se till att gästerna har tillgång till stranden. Medan du ändå håller på, begära ett rum med utsikt över havet. Om det inte är för varmt, kan du lämna fönstren öppna och natt och somna till ljudet av vågor kraschar. San Diego är en stor södra Kalifornien stad och är känd för sina 70 miles (113 km) av stränder.

Palm Springs är också en stor Southern California City. Förutom att vara en vacker stad med bra restauranger, shopping och nattliv, har Palm Springs är också ett ställe för HBT (Lesbian Gay Bisexual transpersoner) under många år. Som sådan är Palm Springs en mycket välkomnande stad för medlemmar i hbt-samhället.

Man kan lätt tillbringa flera månader på resa i södra Kalifornien. Det finns mycket att göra, och många bra ställen att välja mellan. Oavsett dina resplaner medför, se till att njuta av solen och få i några bra strand tid. Bon Voyage!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.