Vad bör jag göra på min semester till norra Kalifornien?

Northern California har en förlägenhet rikedomar. Med Napa Valley, Sonoma Valley, Redwood Forest, och underbar kuperad San Francisco, kan det vara svårt att veta var man ska börja när man planerar en semester i regionen. Om du är intresserad av en underbar urban upplevelse i en stad som har en destination för många konstnärer av alla genrer, så du kanske vill ta en tur till San Francisco under din resa till norra Kalifornien. Om du vill se några av de mest massiva växterna på vår planet, så se till att åka till norra Kalifornien Redwood skog. Det har varit en stor debatt under åren om de loggar in på Redwood skogen. I själva verket har vissa miljöaktivist demonstranter tas faktiskt bosatt sig i de grenar av dessa träd för att stoppa loggers. När du ser den magiska träd, varav några är så höga som skyskrapor, kan du förstå varför folk väljer att bygga småhus på sina kontor, och varför de är villiga att riskera sina liv.

Norra Kalifornien är ett Mecka för några vinkännare. Under senare år har viner från Sonoma och Napa Valleys fått mycket beröm i världen. Dessutom är vingårdar expanderar ofta med nya typer av druvor och viner. Ett av de bästa sätten att uppleva vinet land i norra Kalifornien är att anlita en guide. Guider i vinet landet erbjuder transport mellan vingårdar och hotell. Inte bara kan dessa guider utbilda dig om vingårdar i området, men de kan också se till att du kommer hem säkert efter provtagningen i årgångsviner.

Naturligtvis följer med stort vin bäst god mat. Välja mellan restauranger i Sonoma Valley och Napa Valley kan vara lika svårt som att välja mellan sina vingårdar. Många resor författare och författare mat har bjudet restaurangerna i norra Kalifornien som rivaler för några av de bästa i Los Angeles, New York, och även Europa. Om du arbetar med en guide när du är i norra Kalifornien, var noga med att be om restaurang rekommendationer.

En av de bästa sätten att förlänga din resa till norra Kalifornien är att några av dina favorit-upplevelser med dig hem. Du kan naturligtvis köpa några flaskor vin medan du turnerar vingårdar. Förutom bra restauranger, det finns också stora specialitet dagligvarubutiker i norra Kalifornien. Calistoga rosteri, Oakville livsmedelsaffär, och Glen Ellen Olive Press är alla fantastiska ställen att plocka upp några delikatesser att tidvattnet du över till din nästa resa till regionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.