Vad bör jag göra på min semester till Washington State?

Washington State är en underbar semester destination för dem som älskar mat och vin. Staden Yakima, som ligger i södra Washington State, är en särskilt bra ställe att besöka om du planerar på att njuta av underbara matupplevelser på din semester. Dessutom är denna region av staten vet att uppleva ett genomsnitt 300 soliga dagar under året, så din stora måltider är säker på att åtföljas av bra väder.

Birchfield Manor, en Yakima restaurang, erbjuder många klassiska rätter. Det verkliga behandla, är dock ha möjlighet att välja en flaska från 3. 000 starka vinlistan. Även i Yakima är Grant's Brewery Pub, som är både en bar och ett mikrobryggeri. Om du är en älskare av italiensk mat, så se till att ha en måltid på Yakima's Deli De Pasta, som gör sin egen färsk pasta dagligen.

Walla Walla är beläget i den sydöstra delen av Washington State. I själva verket är det precis intill gränsen till Oregon. Walla Walla är också hem för stora restauranger. Men det har bra musik att gå med på det. Den Walla Walla Blues Society lägger på några bra visar. Om du njuta av god mat till bra musik, kolla schemat på Merchants Ltd Delikatess franska bageriet, som är särskilt känd för sina fantastiska brunch och för bokning bra blues handlingar. Andra stora dining spots i Walla Walla inkludera Jacob's Tåg Bil Café, backstage Bistro, och Whitehouse-Crawford

Washington State är hem till några stora vingårdar. Faktum är att många av dem ligger i och omkring Walla Walla. Om du tar en tur till området, vara sire att besöka både Waterbrook och Cayuse vingårdar. Men Walla Walla är inte det enda hem stora vingårdar i delstaten Washington. Om du tänker besöka ett antal olika delar av staten medan du är på semester, överväga att besöka staden Paterson, hem Columbia Crest Winery. L'Ecole No 41 och Woodward Canyon är två vingårdar värda ett besök i Lowden, Washington. Portteus Vineyards ligger i Zillah. Även Washington staten inte är så känt för sitt vin på platser som norra Kalifornien, många av de viner som kommer från denna region börjar få några trevliga erkännande.

Washington State är en underbar plats att njuta friluftsliv. De som fiskar på Oregon är superb, och det finns ett antal underbara golfbanor i staten. Det finns också ett antal fantastiska berg leder för vandrare. Det finns inget som en dag av stor berg luft och motion som avslutas med en god måltid tillsammans med en stor lokal vintage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.