Vad bör icke-fotbollsfans Do Superbowl på söndag?

Vissa fotbollsfans inte kan föreställa sig hur människor skulle kunna tillbringa sin tid på Superbowl söndag, inte titta på Superbowl. Det finns faktiskt många sätt att använda denna tid som kan vara underhållande, uppfylla eller helt enkelt bra för själen. Eftersom så många amerikaner måste vara i närheten av TV på Superbowl söndag, kan du ofta att ställen du ofta är mindre trångt. Parkering kan vara en vind och körningen till ett nöje. Omväxlande, de som har andra som verkligen vill titta på spelet, har ett antal alternativ.

På grund av färre folksamlingar, är Superbowl söndagen till en bra tid att besöka vissa platser som tenderar att ha hög trafik. Till exempel är en ganska ny film ofta ganska trångt på sitt första helgen. Superbowl söndag tenderar att ta många folk bort, så att du kan titta på en film i fred. Om du har barn, och deras far (eller mor) måste titta på TV på Superbowl söndag, överväga en nyutgiven kid's movie. Under de senaste åren har Superbowl söndag reklamfilmer bli mindre familjevänlig, och småbarn kan bli bättre borta från hemmet.

Många kvinnor väljer att ha en flicka dag ute på Superbowl söndag. De kan ha barn och hyra en barnvakt på ett hem som inte är att ha en Superbowl söndag part. De kommer ut med flickvänner och njuta av de senaste chick flick, en dag med shopping, ett par timmar på ett dagspa, eller en fin lång lunch. Gallerior som kan vara typiskt trångt på en söndag eftermiddag kan vara övergiven.

parker som är trångt är också bra ställen att besöka på Superbowl söndag. Om du letar efter en trevlig lugn vandring, eller bara mer gunga tid för barnen, spelar de timmar som spelet under Superbowl söndag är bra tillfällen att besöka. Det är oftast tystare än normalt, och som kan förhindra Superbowl kan sammanträda för att ömka om vad de ser som masshysteri.

Naturligtvis är inte alla män älskar Superbowl söndag, och inte alla kvinnor hatar det. Diehard fotbollsfans kan komma i båda könen. Killar som hatar Superbowl söndag behöver inte klaga. Istället får de fylla sin tid fullfölja sin favorit hobbies, promenader, städa huset, göra reparationer, se filmer, eller gå på date. Day spa är inte bara för kvinnor, och Superbowl söndag kan erbjuda det perfekta tillfället att få det massage du har längtan efter.

Om ett par inte hand om Superbowl söndag, kan de tillbringa en lång romantisk dag tillsammans. Par kan ha en inomhus dag, hyra filmer, eller en utomhus en, leker i snön. Superbowl söndag kan också vara en stor dag för en familj eller en person att besöka lokala djurparker, akvarier eller museer som är öppna, eller att gå på sightseeing i en närliggande stad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.