Vad är några turistattraktioner i Pensacola, Florida?

Pensacola, Florida har något för alla. Turistattraktioner i Pensacola allt från stränder och parker till historiska och militära museer. Pensacola Beach, Hawkshaw Lagoon Memorial Park, Historic Pensacola Village och National Museum of Naval Aviation är bara några av de populäraste turistattraktionerna i Pensacola.

The National Museum of Naval Aviation är beläget vid Naval Air Station (NAS) Pensacola. NAS började träna så gott som alla amerikanska WW II piloter och annan militär personal luften 1914. The National Museum of Naval Aviation funktioner mer än 130 kustbevakningen, marinen och Marine Corps flygplan från biplan till moderna flygplan. Corsair, Hellcat och Avenger flygplan från andra världskriget finns här, liksom en uppvisning av fyra Blue Angels Skyhawk plan.

Historic Pensacola Village är ett av de mest intressanta turistattraktionerna i Pensacola som förekommer några original artonhundratalet hem de närboende. Till exempel, tillhörde Julee stuga till en fri svart kvinna vid namn Julee Panton och några av de artefakter inne i hemmet är några av Pensacola svarta historia. Annan ursprungliga hem här är 1805 fransk kreol hus som tillhörde Charles LaValle. Den LaValle hem är komplett med inredning gemensamma för perioden. Historic Pensacola Village har också ett tryckeri och en sele butik utställning.

Hawkshaw Lagoon Memorial Park är en av de mest unika turistattraktioner i Pensacola eftersom det har bara Missing Children's Memorial i USA. Minnesmärket skulpturen heter The Sanctuary, och det kan ses från en utsiktsplats i parken. Den Hawkshaw Lagoon Memorial Park har också en gångbro och är känd för sitt ekosystem som omfattar Sea Life, djur, fåglar och växter.

Visst, några av bästa turistattraktioner i Pensacola är dess stränder. Pensacola Beach är populär bland turister och har skillnaden av att vara en av världens längsta barriär öar. Förutom att bara koppla av och njuta av solen och sanden kan du promenera ut på piren känd för fiske och för att titta på havet liv såsom rockor, delfiner, krabbor och hajar. Pensacola Beach är också en populär plats för vattensporter såsom segling och surfing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.