Vad är några turistattraktioner i Omaha, Nebraska?

Du hittar många utmärkta sevärdheter i Omaha och omgivande områden. Det finns museer, utomhusaktiviteter och roliga saker att göra som matchar allt intresse. Durham Museum (tidigare Durham Western Heritage Museum), Henry Doorly Zoo, Strategic Air and Space Museum, Lauritzen Gardens och River City Star är bara några av de "måste-se sevärdheterna i Omaha.

Durham Museet ligger i fd Omaha Union Station, som var en aktiv tåg depå på 1930-talet. Museet funktioner interaktiva utställningar och du kan sitta i verkliga Pullman bilar. Byggnaden är intressant att se i sin egen rätt som det har jugendarkitektur pass dragen koppar och brons dekorationerna. Museet är ett av de mest intressanta historiska sevärdheter i Omaha. Det har visar att innehålla information om boende, stadsdelar och platser av historisk betydelse. The Henry Doorly Zoo är känd världen över som en av de främsta turistattraktionerna i Omaha. Det innefattar ömsesidigt i Omaha Wild Kingdom Pavilion, Scott Aquarium och Hubbard Gorilla Valley. Henry Doorly Zoo har naturliga livsmiljöer såsom öken, regnskog och prärien miljöer.

Strategic Air and Space Museum funktioner flygplan som hjälpte till att leda USA till seger i andra världskriget. Museet har också ett barns praktisk galleri, ändra utställningar och en teater som har plats för 200 personer. Lockheed SR-71 Blackbird flygplan i en glas-paneled fall är en funktion attraktion. Om du tycker att du är hungrig under ditt besök, kan du hitta något att äta på museets "Plane Food" snackbar.

Lauritzen Gardens har en fridfull skog spår samt pooler och vattenfall. The Gardens har en barnens trädgård, kryddträdgård, viktoriansk trädgård och många andra typer av trädgårdar . . Lauritzen är känt för att fortsätta att lägga till nya trädgårdar.

The River City Star är en av de populäraste attraktionerna i Omaha för barn och vuxna. Det är en sternwheeler flodbåt på Omaha Riverfront. The River City Star är känd för att köra mellan april och oktober. Båten har fyra nivåer och utrymme för mer än 350 personer som turnerar Missourifloden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.