Vad är några turistattraktioner i Oakland, Kalifornien?

Det finns många turistattraktioner i Oakland, Kalifornien som kommer att hålla resenären underhöll. Oakland är en stad med några Firsts, som en tredimensionell barns nöjespark, som inspirerat Walt Disney för att skapa Disneyland, och skapandet av den första Popsicle klubbor. Det har också några intressanta funktioner som gör den unik. Lake Merrit, Oakland vackra sjön är det enda saltvatten sjö som är helt omgiven av en stad. Att sitta på andra sidan San Francisco från San Francisco, och ligger rätt nära Berkeley, Kalifornien, du kan fortfarande alltför fascinerad av många turistattraktioner i Oakland att ha tid att besöka en annan av dessa vackra städer. Men deras nära Oakland erbjuder ytterligare turistverksamhet om du vill se mer av San Francisco Bay Area. Om du har barn, särskilt tio år eller yngre i ålder, ditt första stopp kan vara på Children's Fairyland, en av de mest älskade turistmål i Oakland. Fairyland är mycket barnvänligt, med varsam rider, klättrar strukturer som bygger på sagor, en fantastisk drake bild och massor av låtar och föreställningar att hålla små barn underhållning. Det är en magisk plats för småbarn, men äldre barn kanske inte kan gå på alla turer. Var noga med att kontrollera med parken i höjdled krav. är Children's Fairyland beläget på den vackra sjön Merrit, definitivt en av de bästa turistattraktioner i Oakland. Du kan ta promenader runt sjön, titta seglare och vindsurfare och picknick i många av de vackra parkområden förutsättning runt sjön. På natten sjön lyser upp-Se bara till att gå med vänner om du planerar att gå sjön Merrit på natten. vill behålla alla barnen glada, kolla in den närbelägna Oakland Zoo, en av finaste i Kalifornien med massor av saker för familjen att göra. Den Oakland Museum of California och centrum Oakland område kan vara både roliga och pedagogiska platser att besöka. De utgör historien om staden Oakland, och dess plats i Kalifornien utveckling. En av turistattraktionerna i Oakland är dess mindre, men inte mycket nyare än San Francisco, Chinatown. Det finns gott om möjligheter för shopping och middag i Oakland Chinatown, och det är mycket lättare att parkera i och navigera än är San Franciscos Chinatown. De många kinesisk-amerikansk invånare i Oakland, kan du definitivt vara säker på underbart äkta och aptitretande måltider på sina restauranger. En av de berömda turistattraktioner i Oakland är Jack London Square. Det finns massor av affärer och möjligheter matsal, med utsikt över San Francisco Bay. När du är där, glöm inte att besöka Heinhold första och sista chansen. Denna lilla trä är också känd som "Jack London's Rendezvous," eftersom det var besöks av författaren som ung person. Från Jack London Square man kan också ta färjor att besöka San Francisco eller Vallejo, samt en tur på San Francisco Bay är väl värt det.

Fans av växter och trädgårdsodling njuta besök på Knowland State Park Arboretum och Joseph McInnes Botanic Garden. Om du letar efter ovanliga och gratis turistattraktionerna i Oakland inte missa att besöka rika staden Piemonte, helt omgiven av Oakland. Här hittar du några av de vackraste arkitekturen på västkusten, och säkerligen några av de mest imponerande herrgårdar. Bara parkera bilen och ta en promenad genom några av Piemonte gator att förundras över den vackra hem.

Om du letar efter underhållning, bör du kontrollera definitivt tidsplanen i Oakland Coliseum, som har både inomhus och utomhus arenor. Famous rock band utför ofta vid Colosseum. Alternativt, om du är en sportfantast, är en av de största turistattraktionerna i Oakland fortfarande Colosseum, som värd för friidrott, det Raiders, och Golden State Warriors. Det finns vanligtvis en chans att fånga ett hem spelet, men om du inte köper biljetter i förväg, kanske du inte kan få dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.