Vad är några turistattraktioner i Madison, Wisconsin?

Madison, huvudstad i Wisconsin, är känd för lokalbefolkningen som "The City of Four Lakes" eller "Mad City. " Madison sitter på strandkanten av några av Wisconsin största sjöar: Lake Monona, Lake Mendota, Lake Waubesa och Lake Kegonsa.

Madison, Wisconsin har den lägsta arbetslösheten av alla städer i USA, och en högre andel människor som innehar en magisterexamen än någon annanstans i landet. Enbart därför Madison en stor destination för området akademiker och en populär universitetsutbildning plats för out-of-state hoppfulla. Madison har utnämnts till hälsosamma staden i USA av Men's Journal, den bästa College Sports stad som Sports Illustrated, och den bästa stora staden att leva i av Forbes och Money Magazine. Det ligger även högt på listan över boken 50 Fabulous Gay-Friendly platser att leva.

Madison är hem till många festivaler och mässor under året, den mest kända är rytmen och bommar, en massiv fyrverkeri med musik som lockar besökare från hela landet. Andra kända och unika festivaler i Madison innehålla öl rättvis kallade goda smaken av Mellanvästern, Honda Goldwing motorcykel konvention, och Kites on Ice, en rolig samla glada entusiaster som inte låter den snöiga dagar i vägen. Waterfront Festival är särskilt populärt på sommaren, erbjuder gratis konserter och sevärdheter dagar i taget. Outdoor konstmässor är också populärt under sommaren, särskilt i centrala gator, där både amatörer och professionella lägga upp sitt arbete för utställning och försäljning på sommaren helgerna.

Kohl Center är en populär attraktion i Madison, med basket och is spel hockey under hela året. Kohl Center fungerar också som en konsert arena för stora band spelar i staden. Skridskoåkning visar, konventioner och utställningar hålls också här under hela året.

För dem som vill se något annat, University of Wisconsin, Madison Geologiska museet ett intressant stopp. Den 66 uppvisar inrymt i den blygsamma Madison byggnaden omfatta fossila växter, fosforescerande stenar, en återskapad kalksten grotta, och en serie av fossila skelett. Museet har också några imponerande meteorit skärmar. I likhet med många andra attraktioner i Madison, entré till museet är gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.