Vad är några friluftsliv i Salt Lake City, Utah?

Salt Lake City har några av de mest unika naturliga omgivningen i världen. Det är en stad känd för sin enastående natur, såsom dess Great Salt Lake, dess berg och träsk. Några av de mest spektakulära inställningarna för friluftsliv i Salt Lake City omfatta Bonneville Salt Flats, Great Salt Lake och Antelope Island State Park.

Den Bonneville Salt Flats är på Great Salt Lake Desert och innehåller endast en del av förhistoriska Lake Bonneville som finns kvar idag. Den Bonneville Salt Flats är kända för Bonneville Speedway Racing-en av de mest unika och populära friluftsliv i Salt Lake City. Allmänheten kan delta i evenemang hastighet rättegång där föraren försöker bryta hastighet racing journaler och dessa händelser har vanligen hållits under sommaren och hösten. Den Bonneville Salt Flats är också kända för en annan av de mest unika friluftslivet i Salt Lake City-ser kurvan på jorden på grund av tättslutande övertäckning av Saltängen på jordskorpan. The Great Salt Lake är västra halvklotets största saltsjö. Sjön är mycket lätt att flyta in för de flesta människor på grund av den mycket höga salthalten i vattnet. Några andra populära aktiviteter i Great Salt Lake område är segling och fågelskådning. Fiske är ganska uteslutet här sedan Great Salt Lake är för salt för varje sjöliv att överleva i utom alger och artemia.

Antelope Island State Park är känt för sina vita sandstränder och är döpt efter den gaffelantilop antilop som befolkar parken. Bison, hjort, Coyotes, älg och Bobcats är också kända för att leva i parken. Några populära utomhusaktiviteter i Salt Lake Citys Antelope Island State Park omfattar simning, camping, segling, ridning, mountainbike, vandring och längdåkning.

Skidåkning är en av de mest populära vintern friluftslivet i Salt Lake City. Det finns minst tio skidorter här och flera av dem var värdar i vinter-OS 2002 "alpin skidåkning händelser. Salt Lake City skidorter är kända för att erbjuda backar för skidåkare på alla nivåer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.