Vad är några friluftsliv i Oakland, Kalifornien?

Oakland är idealiskt beläget i ett område som kombinerar fantastiska stränder, gröna kullar och stora gröna fält. Utomhusaktiviteter i Oakland varierar från åskådare spel till vandring, cykling och klättring. Det milda klimatet och ofta soliga dagar göra Oakland en gynnad destination för dem som vill njuta av naturen, inte fråga deras ålder eller budget.

På grund av det stora antalet parker inom stadens gränser, en av de mest populära friluftslivet i Oakland är vandring. Joaquin Miller Park är ett utmärkt exempel. 500 hektar stora parken finns tusentals miles av stigar som kan användas för vandring eller ridning. Sommar konserter och rastplatser gör parken populär både ortsbor och besökare. Många historiska landmärken finns också i parken, bland annat en miniatyr slott, ett bål, och en fieldstone fästning. Andra lokala parker som är värda att besöka bland annat Anthony Chabot Regional Park, Roberts regionala friluftsområde, och William Joseph McInnes Botaniska trädgården och Campus Arboretum. Mildare utomhusaktiviteter i Oakland inkludera golf, fågelskådning, och en promenad längs vattnet.

För besökare letar efter en vändning i sin utomhusaktiviteter i Oakland, är Robert Sibley Volcanic Regional Bevara väl värt att stanna. Förbehållet är känd för sina slocknad vulkan och imponerande utsikt över Mount Diablo. Redwood Regional Park är ett annat stort område, med unika exemplar som inte kan hittas någon annanstans i East Coast. Båda parkerna är särskilt vacker på hösten. För djurälskare är Lake Merritt Park and Wildlife Refuge en måste-se. Inte bara är detta en av de bästa fågelreservat i Kalifornien, är det också ett bra ställe att prova vattensporter såsom paddling, kanot och segling.

På grund av stadens fantastiska läge, många av utomhusaktiviteter i Oakland centrum kring vatten. Besökare med små barn kan ta en gondoltur på Lakeside Park eller njut av en hamn turné. De som är mer äventyrlig kan försöka segla workshops eller hyr en kajak och ta till vattnen på egen hand. Rafting kan också vara möjlig i området, beroende på tid PF året och vattenförhållanden.

Utomhusaktiviteter i Oakland är inte begränsad till det konventionella, och besökare ska stanna av besökarens Center för att få en verksamhet av de många grupp-baserade aktiviteter som kan njutas året runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.