Vad är några friluftsliv i Memphis, Tennessee?

Medan Memphis, Tennessee är mer känd som hem Graceland och en bastion för jazz orienterad nattliv, är det faktiskt så att det finns gott om utomhusaktiviteter i Memphis att njuta. Här är bara några av de stora utomhusaktiviteter i Memphis att du kan njuta av vid besök i staden.

Någon som är ett fan av golf kommer att njuta av Galloway Golf Course, med sina böljande kullar och utmanande hål. Förändringarna i terrängen från ett hål till nästa göra några rundor golf en intressant övning i strategin för ivrig golfare. Priser för att spela på den allmänna kursen är mycket rimliga, som bidrar till att Galloway en av de främsta dagtid utomhusaktiviteter i Memphis.

För dem som älskar naturen, Meeman-Shelby Forest State Park är en av de bästa utomhusaktiviteter i Memphis. Ligger på Bluff Road och North Watkins Parken är belägen femton miles norr om stadens centrum. Bland de 14. 500 hektar som utgör parken kan besökarna njuta så bekvämligheter som bågskytte, gott om naturstigar för långa promenader, vandringsmöjligheter, och en disc-golfbana. En Nature Center ger dig möjlighet att lära om växt-och djurliv som finns naturligt i området. Utspridda runt parken finns hyggen som är idealiska för en picknick och en lugn stund. Om du vill stanna flera dagar, stugor finns till mycket rimliga priser.

Racing entusiaster kommer att njuta av Memphis Motor Park, en av de mest populära utomhusaktiviteter i Memphis. Med en grusväg och en dra band, är motorn parken värd för över 200 racing evenemang varje år. Tillsammans med några bra racing, det finns också gott om kort för livsmedel för att njuta av under tävlingarna, och massor av restauranger familj stil närheten.

Baseball fans kommer inte att vilja för friluftsliv i Memphis. Som hem för Triple AAA Minor League team Memphis Redbirds erbjuder staden den vackra miljön AutoZone Park i centrum. Också i stadion är en historia avsnitt som krönikor historia Minor League Baseball i staden under de senaste hundra åren. Den toppmoderna arenan värd för spel från mars till Labor Day varje år och ger en av de mest populära av utomhusaktiviteter i Memphis.

Även Memphis har mycket att erbjuda i form av historiska platser, museer och nattliv finns det också gott om utomhusaktiviteter i Memphis att njuta. Från vandring till racing på baseball, kan ingen undgå att finna något av intresse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.