Vad är några friluftsliv i Madison, Wisconsin?

Madison Wisconsin huvudstad. Många av utomhusaktiviteter i Madison äga rum omkring sjöar såsom Monona, Mendota, Yellowstone, Blackhawk och Wingra. Det finns över 200 parker i och runt Madison, de flesta kring sjöar och friluftsliv i Madison ofta är tillgängliga året runt.

Yellowstone Lake State Park har några campingplatser året runt. Fiske på detta Park är en av de mest populära utomhusaktiviteter i Madison. Tillsammans med regelbunden sjö fiske efter gös crappies, muskies, northerns och blå Gill isfiske görs ofta här under vintermånaderna. Längdskidåkning och skoteråkning är andra vintersporter som är populära aktiviteter utomhus i Madison's Yellowstone Lake State Park. Parken är känd för att erbjuda program sommar karaktär samt för att ha vandringsleder av varierande svårighetsgrad.

Tenney Park vid sjön Mendota också året utomhusaktiviteter i Madison. Stränderna Tenney Park erbjuda områden för bad på sommaren och åka skridskor utomhus är normalt tillåtet på lagunen på vintern. Tenney Park är också känd för sitt trevliga markarbete och för vandring, cykling och inlines.

Villas Park, ett av de äldsta parkerna i Madison, är känd för fågelskådning för arter såsom blå hägrar. Tennis och baseball är möjliga utomhusaktiviteter i Madison's Villas Park. Fiske och bad i Wingrasjön är populära vattenaktiviteter på Park. Lakeside jogging är en annan populär aktivitet här.

Grotta Mounds, i Dane County, erbjuder vissa unika utomhusaktiviteter i Madison såsom gräva efter fossiler och söka efter ädelstenar. Grottan öppnades av en brytning stenbrott 1939 och vacker kristalliserad klippformationer hittades inne. Grotta Mounds är en nationell Natural Landmark och anses viktig för områdets geografi.

Blackhawk Ridge erbjuder vandrare stigar att bortse från Wisconsin dalgång. Den Blackhawk Lake rekreationsområde har båtliv, fiske och camping. Abborre, bas och gös är några av de gemensamma påträffas Blackhawk Lake. Andra friluftsaktiviteter i Madison's Blackhawk Lake friluftsområde omfattar säsongsmässiga sporter som beachvolley och längdskidåkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.