Vad är några friluftsliv i Little Rock, Arkansas?

Föga förvånande för en stad som fått sitt namn av rock bluffar, det finns många olika utomhusaktiviteter i Little Rock. År 1722, efter spännande Mississippifloden, fransk upptäcktsresande, Jean Baptiste Benard de La Harpe, namngav första rock bluffar han såg "La Petite Roche" eller "Little Rock". Namnet Little Rock kvar för denna huvudstad, som också är den största staden i Arkansas. Parker som Riverfront, Murray, Burns, Kanis, Pinnacle Mountain och Crater of Diamonds erbjuder massor av härliga utomhusaktiviteter i Little Rock.

Crater of Diamonds State Park, i Murfreesboro, erbjuder en av de mest populära och unika friluftsliv i Little Rock. Crater of Diamonds har den enda diamantgruva öppna för allmänheten i världen där du kan hålla vad du hittar. Många olika färger av diamanter har hittats här, med vitt, gult och brunt är de vanligaste. Granat, ametist, hematit, peridot, jaspis och kvartskristall har också hittats i parkens sökområdet. Andra friluftsaktiviteter i Little Rock's Crater of Diamonds State Park omfatta camping, spelar i en gruv-tema vatten park och fiskar efter stora mun havsabborre, braxen och havskatt. Det finns ett stort urval av stadens parker som har stor friluftslivet i Little Rock, eller i närheten, och alla är mindre än en 30 minuters bilresa bort. Pinnacle Mountain i Roland, är en stat park som är känd för aktiviteter såsom camping, vandring och fågel-och djurliv titta. Kanis Park är populärt för skateboard, jogging, cykling, basket, softboll och tennis typer av utomhusaktiviteter i Little Rock. Om din uppfattning om utomhusaktiviteter i Little Rock inkluderar nöjesparker och lekplatser, kan du vill överväga att gå till Burns Park. Burns Park är en välkänd, stora stadspark som har en nöjespark, lekplatser och en vattenrutschbana samt domstolar ekonom och tennisbanor. Burns Park har också en softball fält, en minigolfbana och en skiva golfbana.

Om du letar efter utomhusaktiviteter i Little Rock som ligger bredvid Arkansas River, anser både Murray Park och Riverfront Park. Riverfront Park, mitt i centrum Little Rock, visar många stigar och gångvägar, medan Murray Park har två lekplatser. Murray Park är också känd för utomhusaktiviteter som fiske och fotboll spelas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.