Vad är några friluftsliv i Hartford, Connecticut?

Hartford, delstatens huvudstad i Connecticut, ibland kallad "försäkring huvudstad i världen", eftersom staden är hem för ett antal nationella försäkringsbolag högkvarter. Men är Hartford också en vacker och historisk stad som är ett perfekt resmål för naturälskare. Oavsett om du reser i affärer eller ta en semester med familjen, är du säker på att hitta utomhusaktiviteter i Hartford som passar din smak.

Simning är en av de mest populära utomhusaktiviteter i Hartford. Staden har många offentliga simhallar, samt pooler spray för dem som bara vill plaska i vattnet och samtidigt njuta av frisk luft. Om du letar efter en simning upplevelse som är lite närmare vad naturen avsett, finns det också en ny simning damm Batterson Park.

Båtar är ett annat vanligt tidsfördriv för stadens besökare. Charter Oak Landing är en av de många parkerna i Hartford med en båt lansering. Om du letar efter en dag av vila och avkoppling, båtliv ner Connecticut River är en av de bästa utomhusaktiviteter i Hartford. Om du ska resa med en grupp, kan du dra nytta av Hartford många anläggningar för organiserad idrott. Stadens parker är fyllda med basketplanerna, tennisbanor, fält fotboll och diamanter baseball. Keney Park har även en syrsa fält för besökare att njuta. P

History buffs kommer att bli glad att höra att Hartford natursköna Bushnell Park är USA: s äldsta offentliga park. Om du letar efter utomhusaktiviteter i Hartford, besöka parken för att njuta av vandring, cykling, eller en picknick lunch. Barnen kommer att älska att ta en tur på parkens karusellen, medan vuxna kan njuta av parkens urbana arboretum av ovanliga träd som inkluderar japanska pagoden, kinesiska Toon, och Eucommia.

Resande som är passionerad för fotografi kommer att vilja ta med sig sina kameror med Elizabeth Park för att skjuta den största kommunala rosenträdgården i landet. Noterat på National Register av historiska platser, innehåller Elizabeth Park cirka 15. 000 buskar av över 800 ros sorter. Parkens hundraårigt Herre och Burnham växthus är en vacker och imponerande display för alla som är intresserade av friluftsliv i Hartford.

Om du skulle älska att få lite motion samtidigt ser Hartford många landmärken, överväga att ta en promenad i staden. Hartford Walking Tours erbjuder turer för hela familjen att njuta av friluftsliv i Hartford. Färdvägen innehåller landmärken som The Old State House, Stone Field, Corning Foundation, Thomas Hooker och The Soldiers Sailors Arch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.