Vad är några friluftsliv i Ann Arbor, Michigan?

Ann Arbor, Michigan är känt för sina trädkantade gator och anslutande Riverfront parker. Utomhusaktiviteter i Ann Arbor inkludera golf, simning, skridskoåkning, längdskidåkning, cykling, fiske, natur titta och vandring. Buhr Park, Hudson Mills Metro Park, Argo Park och Bird Hills Park är bara ett fåtal platser för stora utomhusaktiviteter i Ann Arbor.

Bird Hills Park är den största parken i Ann Arbor och är känd som en ganska vandrare paradis. Parken är ett naturskönt naturområde med många arter av fåglar och djur som rävar, ekorrar och rådjur. Vandring är den viktigaste utomhusaktivitet här och Park är beläget mitt emot Huron floden. Bird Hills Park är känt för sina många fjärilar och en tall plantage står i mitten av denna skogsmark bevaras.

Argo Park är platsen för friluftsliv i Ann Arbor som omfattar inte bara vandring, utan även cykling, fiske och kanoting. Det är en del av en Riverfront kedja av parker som ger enkel tillgång till andra närliggande parker. Du kan ta stigen floden natur att Bandemer Park för en skog promenad och picknick. Eller kan du ta strandpromenaden till Riverside Island och Fuller Park. Island Park är känt för sina grekiska väckelse-vindskydd stil picknick samt för att ha massor av gäss och ankor i parken.

Hudson Mills Metro Park har utmärkta friluftslivet i Ann Arbor i närheten Dexter område om du är en golf-älskare. Hudson Mills Metro Park är ett attraktivt utseende offentlig golfbana känd för sina fantastiska greener. Denna populära kurs hyror klubbar samt vagnar.

Buhr Park har kullar och gott om plats för alla typer av utomhusaktiviteter i Ann Arbor. Parken är känd för att ha utomhus skridskoåkning och hockey under vinterhalvåret samt spår öppna för längdskidåkning. Både skate hyror och skiduthyrning utrustning som vanligtvis är tillgängliga. I varmare väder är Buhr Park en populär plats för fotboll, softball och tennis och simning vid Buhr Park Pool. Poolen är känd för att hålla en årlig hund simma, ofta i slutet av sommarens badsäsong.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.