Vad är några bra Familj Stavning och Ordspel?

Det finns gott om stavning och ordspel som är lätta att spela och roligt att många familjer. Spelar ett spel med ord och stavning är ofta ett roligt sätt att undervisa om dessa begrepp utan trycket från sortering eller den akademiska inställningen som gör att vissa barn våndas. Du kan förbättra lärandet, tillbringa kvalitetstid tillsammans som en familj, och alla har en bra tid att göra det.

Flera stavning och spel ord känns igen av många. Scrabble ® har länge varit ett populärt spel, som har Boggle ®. Dessa spel kan vara lite mer utmanande när barnens stavning och läsning nivåerna är långt ifrån varandra. Det är en bra idé ihop ett yngre barn med en vuxen om du planerar att spela Scrabble ® eller Boggle ® eller människor grupp utbildningsnivåer. Ett annat sätt att spela Scrabble ® med mindre tryck är att inte räkna poäng, utan bara ge beröm, eller för yngre stavare, får Junior Scrabble ® vara lättare att spela. En variant på Boggle ®, där spelarna försöker få ord ur en grupp av brev är att spela "Hur smarta är vi?" Eller "Alla vinner" version. Stället för att använda komplexa punkt uppdrag för ord, bara få alla att skriva ner så många ord som går att hitta och räkna upp dem för en total familjens värderingar. Du behöver inte spendera mycket pengar spela stavning och ordspel, eller ens köpa ett spel. Ett klassiskt spel som folk kan spela tillsammans är bödeln, där människor försöker gissa ett ord framför ett litet stick siffra man är "låst sig. " Allt du behöver för det här spelet är en penna och några repor papper. Om du tycker att idén om att hänga streckfigur alltför brutal, kan du välja andra symboler, till exempel dra huvudet svans, kropp och ben från en hund eller katt. Helt enkelt att kalla spelet "Dog" eller "Cat" istället.

även utan penna och papper kan du spela stavning och spel ord som "Ghost", en enkel stavning spel där målet är att inte skapa ett ord, men ändå lägger till bokstäver till ett ord som är verkligt. Spelet brukar fredlösa tre bokstäver ord och varje spelare bidrar med ett brev på sin tur, med slutmålet att fånga någon annan till stava ett ord. Till exempel kan de första fyra spelare väljer bokstäverna M, E, R, C. Nästa spelare kan sak ordet är nåd, och känna att de är fångade i att lägga ett Y. Den överlägsna spelare kan tänka på ordet barmhärtiga eller handelsfartyg och bidra till ett jag eller H. Varje gång en spelare stavar ett ord, får han ett brev av ordet spöke, tills någon blir anden. Vissa människor betalar också meningen spöke, där människor bidrar alltså till en mening bildas. En annan av stavning och ordspel undervisar om geografiska platser (stater, städer, länder). Den första spelaren namn på en plats, och nästa spelare måste ännu en ny geografisk plats som börjar med den sista bokstaven i det tidigare angiven plats. Om du spelar det här med länder, någon som följde en spelare som tyder på att USA skulle vara tvungna att tänka i ett land som börjar med S. Det kan planeras in, eller inte.

>

Ordspel vill charader kan vara roligt att spela, eller alternativt familjer kan spela stavning och ordspel som Wheel of Fortune ®:. Även titta på programmet kan vara ett bra sätt för familjer att tillsammans delta i lista ut fraser. Andra ord spel involvera minne, och återigen är ganska anpassningsbara resa. En populär ena är "Jag förpackning morfars trunk. " Varje spelare bidrar med något märkligt att farfars stam och nästa person måste komma ihåg hela listan för med tillägg av något annat till bålen. Detta spel är ett bra sätt att slipa minnet, och du kan lägga gott om ovanliga och dumma saker i bagageluckan. Andra spel som tjugo frågor eller I Spy är bra underhållning för familjer i hemmet eller när du reser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.