Vilka är några av de populäraste Horror filmer som någonsin gjorts?

Det finns flera sätt att analysera de mest populära skräckfilmer som någonsin gjorts. Du kan titta enbart på siffrorna, och titta upp inkomstbringande skräckfilmer, eller så kan du titta på listan som kritiker att bestämma några av de läskigaste och mest resonans filmer i skräckgenren. Några populära skräckfilmer inte har bra prestanda biljettintäkterna, men har sedan dess blivit etablerad klassiker. Andra gjordes så länge sedan, att biljettkassa siffror är jämförbara med nuvarande byrå dag box och DVD försäljningsvolymen. från en rent ekonomisk synvinkel, den mest populära skräckfilmer som har gjort mest pengar inkludera denna topp tio lista:

  1. Käkar
  2. Exorcisten
  3. Sjätte sinnet
  4. The Mummy Returns
  5. Käkar 2
  6. The Amityville Horror
  7. Alien
  8. Mumien
  9. What Lies Beneath
  10. The Omen

uppenbart att vissa av dessa skräckfilmer inte skulle göra det på någon populäraste lista, särskilt 2000 film Vad Lies Beneath . Hade större avkastning biljettintäkterna på grund av populariteten av sina stjärnor, Harrison Ford och Michelle Pfeiffer, än på grund av ett verkligt skrämmande plotline. Du hittar bara ett fåtal av dessa filmer på de populäraste och mest skrämmande listor som sammanställs av amatörer och professionella kritiker. Att göra en slutgiltig lista över de mest populära skräckfilmer som någonsin gjorts skulle vara omöjligt, eftersom yttrandet är subjektiv. Men hittar du de flesta människor skulle omfatta Alien , Exorcisten , och Käkar som favoriter. Vissa innehåller också The Amityville Horror , men många kritiker panoreras filmen. Andra populära klassiska skräckfilmer som bär prövats The Texas Chainsaw Massacre , Night of the Living Dead , Halloween , Rosemary's Baby , The Shining , och Psycho . Vissa kritiker nå längre tillbaka till den gamla goda monster filmer som Nosferatu , och de första versionerna av Thing , och The Haunting på Hill House .

Några av de nyare populära skräckfilmer som kritiker kan inbegripa gjordes under 1990-talet eller 2000-talet. Visst The Sixth Sense hade en betydande inverkan, liksom Ring , som många anser en av de mest skrämmande av skräckfilmer. Scream , Wes Craven's meta-skräckfilm och en hyllning till det klassiska slasher genre anses av många vara åtminstone i topp 20. Gorer pics, skräckfilmer som vissa anser vara omotiverat blodiga, såsom 28 Days Later och Saw franchise, är så våldsamma att de även kan tjäna en stark forskningsportfölj eller NC -17 rating av Motion Picture Association of America (MPAA). är några populära skräckfilmer vara utmärkta filmer med alla mått mätt, och respekteras av kritiker och tilldelning bevilja organisationer. Silence of the Lambs till exempel vann Oscar för både Jody Foster och Anthony Hopkins, och vann för bästa film. Innan att några thriller filmer fått nomineringar, inklusive Rebecca , Misstanke , Gaslight och Spellbound . Innan Silence of the Lambs den enda sanna skräckfilm att få en Oscarsnominering för bästa bild var Exorcisten . Efter Silence of the Lambs har Sjätte sinnet hittills varit den enda skräckfilm nominerad för bästa bild.

>

alla, det finns så många val när det gäller "rekord" i denna genre, har du svårt att välja. För att citera Steven Spielberg's Poltergeist genren "vet vad som skrämmer dig. " Choose your läskigaste favoriter, släcker belysningen ner lågt och vara redo för ett par timmar skrämmande roliga.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.