Vad kan jag göra i Madison, Wisconsin med barn?

Madison, Wisconsin erbjuder många intressanta aktiviteter för barn. Det finns ett barns museum, ett zoo och många fler bra platser att tänka på när du är i Madison med barn. Till exempel har många sjöar och parker samt University of Wisconsin erbjuder utmärkta saker att göra för både vuxna och barn. The University of Wisconsin Geologiska museet har tusentals stenar, mineral och fossil från området. En modell av en kalksten finns att beskåda här, liksom en samling av fluorescerande eller glödande, mineraler. Högskolans Geologiska museet är en stor attraktion för att se i Madison med barn som älskar dinosaurier som förekommer i noterade Boaz mastodont skelett hittades 1897 av Dosch bröder. är Babcock Hall mejerifabriken och Store också ligger vid University of Wisconsin och drivs av Department of Food Science. Fabriken tillverkar mejeriprodukter som smör, glass, mjölk och ost. Self-guidade turer i mejeriprodukter brukar kunna ordnas om du kontaktar anläggningen först. Det finns en utsiktsplattform på anläggningen och Babcock Hall Dairy Store säljer glass, ost och andra mejeriprodukter som Madison är känd för. är Madison också känd som en cykel-vänlig stad och vissa arbetstagare Här pendlar regelbundet med cykel och några familjer regelbunden cykel resor också. När du letar efter saker att göra utomhus i Madison med barn, anser cykling vid Lake Monona Park cykelled. Lake Monona cykelled erbjuder vacker sjöutsikt. En annan utomhus plats att upptäcka i Madison med barn är Vilas Park. Vilas Park är Wingrasjön och har områden för bad och picknick. Henry Vilas Zoo är också på Vilas Park. Den Zoo går tillbaka till 1911 och omfattar apor, stora kattdjur, regnskog vilt, bär och många fler djur. Barnens Zoo är en karusell som vanligen öppet under sommaren, plus en trädkoja och äventyr lekutrustning.

Madison's Children's Museum är ett måste-se när du är i Madison med barn. Den har hands-on utställningar för barn så unga som sex månader och lika gammal som cirka 10 år. Temat är att lära genom lek och populära aktiviteter här omfattar Shadow rummet där en fosforescerande vägg tillåter barn att frysa sina skuggor när de får reda skugga och ljus.

The Madison allmänna biblioteken erbjuder ofta en-program dag för barn och föräldrar under sommarmånaderna. Om du är i Madison med barn på sommaren, kan du kontrollera bibliotek för datum och tider. Tidigare evenemang har omfattat Craft-projekt för barn mellan sju och uppåt, berättelser och aktiviteter för spädbarn och småbarn och en film och uppstoppade djur parad för barn från tre år till nio år. Alla bibliotekets verksamhet är vanligtvis för barn i sällskap med en vuxen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.