Vad finns det att göra på International Drive i Orlando, Florida?

Medan många människor huvudet till Orlando, Florida för att besöka Disney World och Universal Studios, är det faktum att det är möjligt att boka hotell på International Drive och tillbringa en hel vecka utforska detta en gata. Här är några exempel på skoj för hela familjen som kan avnjutas på International Drive helt enkelt genom att gå ett par kvarter. Som varje förälder vet, många barn anser att McDonald's är en femstjärnig restaurang. När det händer, är en av de mest intressanta av alla McDonald's restauranger finns på ena änden av International Drive. Beläget i hörnet av Sand Lake Road och International Drive, just denna restaurang är touted som världens största McDonald's och kanske den största snabbmatsrestaurang i världen. kan Kombinationen av mat och roligt för barnen inte att överträffas. Förutom en full sized galleri av videospel på andra våningen, skryter strukturen på tjugofem tusen fot tubulär labyrint som är laddad med vändningar, varv och andra nöjen. Medan barnen leker kan de vuxna använda högteknologiska elektroniska konsoler att boka hotell, beställa biljetter till andra nöjen runt staden, som inrättats biluthyrning och andra former av transport, och njuta av en gourmet lunch. Ja, du kan fortfarande få en Big Mac och några pommes frites om du vill.

Just nerför gatan på 8. 201 International Drive är den välkända Ripley's Believe It Or Not ® museum. Billed som Orlando ursprungliga "Odditorium," Ripley's har över tio tusen kvadratmeter av utställningsföremål som kör allt från det roliga till det bisarra. De fyra hundra plus uppvisar innehålla en Matchstick Rolls Royce gjorda av över en miljon tändstickor och en fertilitet staty från Kamerun med en intressant historia.

För dem som föredrar den mer esoteriska, det finns en huvudlös kyckling som levde i arton månader och förstenade liket av en man som kan så mycket som tjugo tusen år gammal. Knappast en högteknologisk fenomen, Ripley's fortfarande har förmågan att hålla uppmärksamhet av de mest utsliten barnet med sitt utbud av utställningar och brainteasers. Ett varningens ord: Ripley's är inte den typen av plats där du kan se på en timme eller så. Avsätta en förmiddag eller eftermiddag för att njuta av alla utställningar.

Om interaktiva utställningar är mer din hastighet, det finns alltid Wonder Works, ligger på 9. 067 International Drive. En unik struktur som verkar vara en byggnad som vände upp och ned, innehåller Wonder Works över hundra utställningar som inbjuder till att bli en del av det roliga. Besökare kan uppleva känslan av en jordbävning som skulle registrera 5,3 på Richterskalan, och bosätta sig på en spikmatta för en snabb tupplur. Det finns virtuella basket som kommer grop dig mot en sju fot contender. För alla som någonsin undrat hur det känns att vara i en NASA rymddräkt, här är din chans. Det finns också en magisk show på Wonder Works som är idealisk för alla åldrar. Döptes till "Outta Control Magic Show," produktion är tillgänglig två gånger varje kväll under sommarmånaderna. Du kan njuta av mysterier magi medan du njuter av obegränsade mängder pizza, sköljs ner med ditt val av öl, vin eller läsk.

Saker och ting kan bli lite varm i Orlando, speciellt under sommaren. Svalka sig med ett besök på Wet N Wild ligger till 6200 International Drive. Det finns trettio hektar av alla typer av vattensporter, ridturer tube, vattenrutschbanor och mycket mer. Prova Flyer och Bubba badkar för kul men ganska måttlig rider vatten. För dem som vill ha mer äventyr, kolla Mach 5 och det svarta hålet. Maximal glädje för den verkliga spänningen sökaren kan vara en cyklon-baserade erfarenhet kallas Storm. När alla är redo för något mer stillsam, ta en slang och njuta av en avslappnad glida ner Lazy River. Med något för alla, kan Wet N Wild lätt stopp för hela dagen. The Pirate's Dinner Theater, som ligger på hörnet av Carrier Drive and International Boulevard, erbjuder fina middagar med typisk skrävlande pirater som underhållning för kvällen. Innan showen, familjer kan njuta av en resa till King's Festival, där det finns en chans att njuta av medeltida festival utställningar, bland annat ansiktsmålning. Det finns också råkade för familjebilder och några snabba aptitretare innan du kommer ner till huvudmåltid. Serien har själv en lång rad uppsättningar, bland annat däck i piratskepp, massor av underbar musik, och massor av action. Menyn är tillräckligt avancerad för vuxna, men naivt nog för de flesta barn att njuta också.

International Drive i Orlando har mycket att roa alla. Med flera bra hotell och nöjen, är detta en del av Orlando som är idealisk för hela familjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.