Vad finns det att göra i New Haven, Connecticut med barn?

New Haven är en blomstrande Connecticut stad som lockar tusentals besökare varje år. Medan många kommer hit för New Haven historiska betydelse som Amerikas äldsta samhälle, många familjer synsätt staden på grund av attraktionerna inriktad mot personer som besöker New Haven med barn. New Haven är också hem till den internationella festivalen för konst och idéer och Five Mile Point Lighthouse, och säte för Yale University.

Visiting New Haven med barn är ett enkelt, intressant idé att föräldrar bör utforska. Den första anhalten på ditt besök ska bli Connecticut Children's Museum, som har en barn-size replika av en byggarbetsplats, komplett med kranar och ett postkontor där barnen kan ta över platsen för brevbärare och skicka och ta emot brev. Museet kan också skryta med en imponerande samling av väggmålningar och en rad praktiska rum där barnen kan utforska allt från optiska illusioner på allvar.

Visiting New Haven med barn kräver också ett stopp vid Amistad, en trogen kopia av det fartyg som förde slavar till Amerika och låg till grund för den populära Spielbergs film. Amistad är öppen för turer och är ett bra stopp för dem som besöker New Haven med barn och försöker få en känsla för den lokala historien.

En annan stor museum för dem som besöker New Haven med barn är Shore Line Trolley Museum, som rymmer mer än 100 årgång vagnar plus en betydande samling av memorabilia anknytning till historia vagnar. Museet är något av stadens centrum, i East Haven, men det kan lätt nås med kollektivtrafik eller en snabb enhet. Resan är speciellt värt för dem som besöker New Haven med barn under sommaren, när en restaurerad spårvagn erbjuder turer kring museets område för mindre än $ 6 USD.

människor som besöker New Haven med barn även teckningsoptioner ett snabbt stopp vid en av de många parker och naturliga grönområden i staden. East Rock Park, till exempel, picknick faciliteter och en chans att besöka en fågel helgedom, och West Rock Ridge State Park erbjuder en snabb inblick i den lokala historien genom att låta besökare att komma in på domarnas Cave, där ödet för kung Charles I var förseglade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.