Vad bör jag tänka på när man planerar en resa till Rhode Island?

minsta staten i USA, äger Rhode Island en charm och atmosfär som är avundsjuka på större geografiska områden. Här är några saker du bör veta om du planerar ett besök Rhode Island, och planerar att spendera lite tid att lära känna havet staten.

smeknamnet "Old Rhody, Rhode Island är en trevlig blandning av kosmopolitiska och förorter. Inom dimensionerna på 48 miles lång och 37 miles bred, det finns mycket av historia som finns inom staten. Från staten Rhode Island och Providence Plantations till musikfestivaler i Newport, det finns något av intresse för så gott som alla. När du planerar en resa till Rhode Island, är det en god idé att kontrollera vad sociala och kulturella evenemang är på gång runt om i staten. Det finns ingen tid på året att något inte är som händer som kommer att vara av intresse för turisten. Till exempel är staden Newport känd för att hålla flera årliga musikfestivaler. Kanske mest kända av alla är Newport Folk Festival, ett evenemang som har pågått sedan 1959. Legenden säger att tidigt i historien om Folk Festival en etablerad Joan Baez släpade nykomling Bob Dylan på scenen på den här festivalen, inleder en internationell karriär som sträckte sig över flera decennier.

Tillsammans med Folk Festival, är Newport också värd för en årlig jazzfestival. De ledande stjärnorna i jazzvärlden sammankalla i Rhode Island för denna tre dagars festival, liksom en hel del upp och kommande musiker som precis har börjat göra sina namn. Festivalen har ett komplett utbud av både traditionell och modern jazz föreställningar, med massor av inspelningar finns att köpa.

Musik är inte allt som sker i Newport, Rhode Island. International Boat Show, bjudet att vara den största båtmässan i nordost, innehåller både makt och segelbåtar täcker över fjorton hektar. Utställningar av båtar och tillbehör utströdda i landskapet, tillsammans med båtturer upp och ner på Rhode Islands kust.

Providence inte bara fungerar som säte för delstatsregeringen, men även heads up bevarande insatser i staten också. Semestern Festival och Benefit Street Flanera, hålls varje december, väcker både kunskap och medel för att bevara de historiska byggnaderna fodret Benefit Street. Period kostymer och sirliga dekorationer semester omvandla hela gatan till ett underland som säkerligen kommer att fascinera människor i alla åldrar.

En annan händelse att njuta av i Rhode Island är inbördeskriget reenactments som äger rum i delstaten Rhode Island och Providence Plantations. Komplett med tid costuming och massor av föremål från tiden, kan personer visa fritidsaktiviteter för hand i hand bekämpa, skärmytslingar regemente, och exempel på den typ av krigföring som används under denna kritiska period av USA: s historia. Äger rum under sommaren, civil Ware nytt lagtexters dra stora skaror från angränsande stater, liksom inbördeskriget entusiaster från hela landet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.