Vad bör jag tänka på när man planerar en Alice i Underlandet Party?

Sedan boken Alice i Underlandet av Lewis Carroll publicerades först i den 19: e århundradet har det glada läsare med sin egendomliga huvudpersonen Alice och många underliga varelser hon möter på sidorna av historia. Ta en bit av boken till liv genom att kasta en Alice i Underlandet fest för ett barn. De spel och aktiviteter är enkla att göra och låta barnen att bli en del av äventyret. Det är möjligt att organisera en mängd olika spel och aktiviteter som kommer att få barnen glada över historien och kanske få dem att vilja Läs den ursprungliga boken en dag. Första plan inbjudningarna för Alice i Underlandet part. Inbjudningar kan göras för att se ut som spelkort. Läsare av boken kommer ihåg att spelkort utgöra Queen of Hearts "soldater. kan Inbjudan göras från vitt tjockt papper skuren i formen av en rektangel storleken av en vuxen hand. Konstnärlig föräldrar kan utforma ett spelkort på varje inbjudan. I mitten av kortet, skriva viktig part detaljer. Glöm inte att ange datum, tid och plats för Alice i Underlandet part. Om så önskas, begära att gästerna klär ut sig till sin favorit Alice i Underlandet tecken. Efter inbjudningar skapas, börja planera festen spel och aktiviteter. En kul idé är att planera ett krocket spel för Alice i Underlandet part. Gå till butiken och hitta en handfull rosa röret strumpor. Om det är svårt att hitta långa strumpor i samma färg, använda några vanligt vitt röret strumpor och färgämnet dem rosa. Stuff strumporna med tidningen och binda dem så tidningen är fortfarande inne. Att göra wickets, stick piprensare eller tråd inuti stora Styrofoam ™ kuber. Tennisbollar kan tjäna som krocket bollar. Barn kan Whack kulorna genom wickets med rosa "Flamingo" klubbor. En annan potentiell Alice i Underlandet partiverksamhet är att planera ett stafettlopp utanför. Gå till den lokala lågprisbutik och köpa flera klasar av falska rosor. Köpa både vita och röda. Se till att köpa två flätade korgar också. Ta sedan blommorna hemma och separat blommorna från varandra. På dagen för den part, form gästerna i två lika stora, vertikala linjer och hand var och en en röd ros. Placera en wicket korg flera meter framför varje rad. Fyll flätade korgar med vita rosor. En medlem i varje lag måste race mot korgen för att byta sin röda ros för en vit en. Laget som växlar sina blommor först vinner spelet.

Barn älskar att göra hantverk på fester, så pröva med en farkost station vid Alice i Underlandet part. Samla olika farkost material så parti gästerna kan designa sina egna Mad Hatter hat. De kan använda konstruktion papper, filt, hantverk skum, knappar, fjädrar, och andra objekt till mode egna one-of-a-kind skapelse. Om så önskas kan de vuxna ge ett pris till den person som skapar zaniest hatt. Ett annat spel kan The Queen of Hearts säger, ett spel identisk med Simon Says. Ett barn väljs ut för att drottningen eller kungen. Drottningen berättar de ämnen vad de ska göra, och de måste utföra åtgärden. Naturligtvis måste varje kommando börjar med "The Queen of Hearts säger. " Den som följer anvisningarna utan att invänta viktig mening är ute ur spelet.

Efter underhållning, kan gästerna sitta ner till en Tea Party. I stället för te, tjäna barnen koppar läsk. De kan äta små smörgåsar, kakor och andra enkla fare. Kakan kan vara formad som ett hjärta i ära av Queen of Hearts karaktär. Vill avsluta partiet, låta barnen titta på ett av de många versionerna av Alice i Underlandet på DVD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.