Vad bör jag tänka på när man åker på en Familj Road Trip?

En familj road trip kan tiden av ditt liv, eller i värsta resan i ditt liv. Hunger, tristess, slåss, och stela muskler kan göra bilturer med barn usla. Resa med barn, men kan också bli en minnesvärd upplevelse för alla. Det finns flera saker att tänka på när du åker på en familj bilsemester. En lyckad familj bilsemester är en som är väl planera. Håll din destination i åtanke och planera rutten du ska ta. Pack kartbok eller färdplan om du går vilse. Ge en familjemedlem eller vän en kopia av din resplan, och låt dem veta när du ska förvänta dig att återvända. I får inte vara trevligt att tänka på, men saker kan hända.

Förvara långa sträckor att köra till ett minimum. Kör rakt igenom på en familj bilresa kan vara roligt för de vuxna, men barn behöver hämta sig. Boka ditt hotell i förväg, och planerar att stanna vid en rimlig tidpunkt. Sover på sidan av vägen är inte ett alternativ när du är på en familj road trip.

Gör overschedule inte dina aktiviteter på familjens bilsemester. Små barn snabbt blivit överstimulerade och når utbrändhet. Låt lite tid för barnen att leka på ett ostrukturerat atmosfär, som en park. Barnen kommer att laddas efteråt och redo att samarbeta.

Packa en stor mängd snacks som hålls inom bekvämt räckhåll för barn. Hungriga barn blir cranky, vilket gör att familjens bilsemester miserabelt för alla inblandade. Kontrollera att det finns en mängd snacks att alla, inklusive de vuxna, kommer att åtnjuta. Håll vatten och juice händig för att skölja ner snacks.

Pack eventuella objekt som småbarn eller små barn kan behöva. Om du är i färd med att potträna, packa en potta stol och våtservetter, liksom massor av ändringar av kläder. Det kan vara en bra idé att sätta ditt barn i disponibel utbildning byxor för att förhindra en våt bilbarnstol. Barn kan inte alltid hålla den tills du hittar ett badrum. Med extra flaskor och sippy koppar, samt, i vissa fall få felplacerad.

Plan gott eller rastplatser för alla att sträcka på benen. Stannar vid en park eller nere vid sjön, eller flod, där alla kan ströva omkring. Spela en omgång fotboll så de vuxna och barnen kan lindra vissa av uppdämd energi. Nyckeln är har så roligt och obligationer som en familj. Gör inte resan så rusade att det blir eländigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.