Vad bör jag tänka på när du väljer sommarläger för mitt barn?

Om du börjar sökandet efter ett sommarläger för ditt barn, kommer du snart att alternativen är överväldigande. Inte nog med att alla typer av verksamhet alternativ, men också vistelsens längd, pris och andra restriktioner. Här är en snabb översikt av olika typer av sommarens läger och hur man väljer den rätta för ditt barn. Om det här är ditt barns första sommar läger, måste du börja med att ett beslut om hur mycket han eller hon kan hantera när det gäller separation. Resident läger, även kallad natten läger, behöver barnet att tillbringa nätter hemifrån, och många har minst 5-7 dagar att du måste skriva på. Resident läger är ett utmärkt alternativ för oberoende eller äldre barn som vill uppleva alla sommarens läger.

Day läger är ett enklare alternativ för föräldrar och barn, som alla kommer hem varje kväll. Specialty sommarläger kan antingen vara bosatt eller dag läger, men de är ofta inriktade på en enda aktivitet, såsom ridning, fotboll, eller vattensporter. Specialty läger är ett bra val för barn som tycker om en viss verksamhet och är tveksamma till att engagera sig i andra saker. Innan du väljer ett sommarläger, ställa dig följande frågor:
  • Hur mycket kan jag betala? Dag läger skulle kunna kosta ungefär $ 40 US dollar per dag, medan bosatt sommarläger genomsnitt minst det dubbla beloppet. Specialty sommarläger tenderar att bli dyrt, eftersom de människor som arbetar där är meningen att vara professionella.
  • Vilken är den bästa typ av sommarläger för ditt barns personlighet? Skulle han vara bekväm med att dela en vecka med främlingar eller skulle han föredra ett lugnare alternativ där han kan få tid till sig själv? Vill du att ditt barn ska ha frihet med hennes schema eller föredrar du ett program med mer struktur?
  • Har ditt barn har särskilda medicinska eller specialkost? Skulle lägret kunna tillgodose dessa krav?

När du väljer ett sommarläger, måste du bekräfta säkerhetsnormer. På ett minimum, bör ett sommarläger vara godkänd av den amerikanska Camp Association, och har rådgivare som är minst 18 år gammal, men de kan vara 16 år om det finns också äldre rådgivare runt. Resident sommarläger borde ha sjuksköterska på plats, och rådgivare bör certifieras i första hjälpen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.