Vad är skillnaden mellan en Bed and Breakfast och hotell?

många resenärer välja att bo i en säng och frukost eller hotell baserat på specifika behov. De som vill ha ett "andra hem" erfarenhet kan söka en traditionell bed and breakfast, medan andra kan kräva att företag faciliteter och bra läge från ett hotell. Ett hotell kan placeras nära en stor flygplats eller körbana för bekväm pendling, medan en bed and breakfast är ofta nära en naturlig landmärke eller turistmål. Både hotell och bed and breakfast tillhandahålla säkra bostäder för sina gäster, men det finns några anmärkningsvärda skillnader.

De flesta hotell är en del av en kedja, som försäkrar en viss enhetlighet, men kan kännas lite steril eller företag. A bed and breakfast, å andra sidan är oftast ägs och drivs självständigt. Värdshus är ofta privata hem som har renoverats för användning som kommersiell bostäder. De som föredrar en säng och frukost till ett hotell säga att ju mer intima atmosfären är ett viktigt försäljningsargument. Chain hotell är utformade för att hantera större grupper och affärsresenärer, som kanske inte kräver samma personlig prägel som de på semester. En annan skillnad mellan hotell och bed and breakfast är personalfrågan. Eftersom ett hotell fungerar i större skala, krävs det en större personal än en säng och frukost. Hotel anställda måste städa rummen, tvätta sängkläder, driva restauranger och bankettsalar, gästerna checka in och ut, och ge underhållning. Gästerna kan ha en svår tid att lära känna hotellets personal, eftersom de arbetar på olika skift. Bed and breakfast ägare, å andra sidan, får behålla en mycket liten personal och lägga ner mycket tid umgås med sina gäster.

Maten serveras i en traditionell bed and breakfast är ofta utarbetas av ägarna och är vanligtvis gourmet kvalitet. Beroende på en enskild hotellets faciliteter, kan frukost vara ett urval av spannmål, bröd och saft eller en hel buffé serveras i en stor matsal. Den totalt sett ett bed and breakfast inn i allmänhet långsammare än många stora hotell, vilket kan göra frukost till en mer lugn affär.

Ett hotell starkaste fördel över en säng och frukost är ofta rumspriset. Hotell som har råd att erbjuda rabatter för frekventa företagens gäster eller anställda regeringen. A bed and breakfast, å andra sidan, kan ta ut en annan kurs för topp-och långsam säsonger, men ägarna kan inte alltid råd att erbjuda priser mängdrabatt. En typisk bed and breakfast rum vanligtvis är jämförbar med en mid-range hotellkedja, även om priserna för en exklusiv säng och frukost i ett populärt turistmål kan vara betydligt högre än för ett hotell som ligger över stan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.