Vad är några turistattraktioner i Spokane, Washington?

Spokane, Washington är en vacker stad med över 200. 000 invånare. Ligger på Spokane River, täcker staden en yta på 58,5 Folkmängd (151,6 km2). Delvis förstörts av en brand 1899, återhämtade sig staden snabbt och är nu ett av de mest moderna områden i delstaten Washington.

De flesta av turistattraktionerna i Spokane har att göra med grönområden. Det finns 75 parker i staden Spokane, av vilka många ligger vid vattnet. Den mest anmärkningsvärda är parken Palisades Park, en naturlig bevara som täcker en yta av 464-acres. Riverfront Park och Riverside State Park erbjuder några av de bästa vatten åsikter och är ofta hem till musikfester och andra stora evenemang. Båda parkerna erbjuda vatten ritt, forsränning, och utomhuskaféer. De flesta av de mindre parkerna i staden erbjuder vandrings-och cykelleder, golfbanor, och klassiska trädgårdar.

turistattraktionerna i Spokane utvidgas också till camping på sommaren och längdskidåkning på vintern, med många av de lokala parker erbjuder vandringsleder. För dem som besöker området med barn, är det Cat Tale utrotningshotade arter Park en av de mest imponerande sevärdheter i Spokane. Beläget strax utanför staden Parken är hem för många räddade stora katter, de flesta slagen, övergiven.

Turistattraktioner i Spokane omfattar också flera festivaler under året. Maj ser Lila Bloomsday Run, en av världens största urbana tävlingar, medan juni och juli bjuder besökaren en chans att kliva in det förflutna genom att besöka nordvästra Renaissance Festival. September är den månad då Pig-Out In The Park matfestival och Tour des Lacs cykellopp som börjar i Spokane och slutar 200 miles away.

Carr's One of a Kind i World Museum är ett av de populäraste turistattraktionerna i Spokane. Museet rymmer många bilar kändis och därmed memorabilia, inklusive de som hör till Elvis Presley, Jackie Gleason och JFK. Besökare uppmuntras att beröra, steg på, och prova bilarna, och museet är särskilt populärt bland fans av stjärnorna. Den Mobius Science Center är ett annat välkänt av många turistattraktioner i Spokane. Mobius Kids är den största delen av museet, med praktisk utställningar för barn under 10.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.