Vad är några turistattraktioner i Milwaukee, Wisconsin?

Milwaukee, från algonkinspråken ord som betyder "trevligt land, är den största staden i Wisconsin. Franska missionärer grundade staden 1846 som ett centrum varifrån de kan sprida sig till närliggande områden. Milwaukee har alltid varit känt för sin industri, tillverkning fabriker och finansbolag service. Milwaukee rykte som en mångfacetterad stad öppen för nykomlingar är bara den senaste, eftersom staden har en historia av ras och social segregation som det är nu kämpar hårt för att radera.

Milwaukee fördelar av att vara vid stranden av Lake Michigan, vilket ger staden en sjö-som luft, att locka många besökare. Många grönområden, inklusive Veteran's Park, finns utspridda över hela Milwaukee, och ge besökarna en chans att njuta av båtlivet, picknick och promenader. Milwaukees tempererade somrar gör staden till en idealisk plats för friluftsliv. På vintern får Milwaukee täta snöfall, och många av parkerna omvandlas till improviserad skridskoåkning och längdskidor ringar.

Milwaukee, känd för lokalbefolkningen som "A Great Place på en stor sjö," innehar flera vattnet festivaler i sommar, med Summerfest är den viktigaste. Locka nästan en miljon besökare varje år, är Summerfest största utomhusfestival i USA och ett rekord-innehavare som världens största utomhus musik-relaterade evenemang. Summerfest är också viktigt för ekonomin i Milwaukee, som turister flockas till staden för en veckas utgifter och sightseeing.

Milwaukee finns två internationellt kända museer: Milwaukee Art Museum och America's Black Holocaust Museum. Milwaukee Art Museum är lika känt för sin byggnadsutformning som det är för Georgia O'Keeffe arbete som ut inuti. Designed by Santiago Calatrava, detta Wisconsin landmärke har en 217-fots Wing-liknande struktur som öppnas och fälls över hela museet beroende på vädret. America's Black Holocaust Museum är landets viktigaste hyllning till den historia av slaveri och ras orättvisa.

Andra populära museer och kulturella sevärdheter i Milwaukee inkluderar: Discovery World Museum den florentinska Operan, Mitchell Park Horticultural Konservatorium, Milwaukee Youth Arts Center, och Betty Brinn Children's Museum, där barnen kan experimentera med vetenskap, historia och scenkonst. Denna unika Milwaukee museum är ett måste för dem som reser till området med barn och letar efter ett sätt att hålla de små underhöll en regnig eftermiddag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.