Vad är några turist attraktioner i San Francisco, Kalifornien?

Det finns många sevärdheter i San Francisco, CA. Om du planerar en resa dit, anser de tider på året du planerar att resa noggrant. Många turister till San Francisco gå under sommarmånaderna, vilket är alltid dimmigt åtminstone för en del av morgonen och tidigt på kvällen. Pack tröjor om du besöker på sommaren, eller San Francisco infödda kan få skratta åt dig frysa på sommaren shorts och linnen. De bästa månaderna att besöka San Francisco är september till början av november. Det är i allmänhet mindre dimma, och många turistattraktioner i San Francisco är mindre trängsel under höstmånaderna.

Klassiska turistattraktionerna i San Francisco är:
  • Ghirardelli Square -massor av butiker och stor choklad
  • Fisherman's Wharf -det perfekta stället att gå för ångade krabba och knaprig franskt bröd
  • Pier 39 -Butiker, karuseller, underhållare, och Aquarium of the Bay
  • Chinatown -fantastiska restauranger och ett antal små detaljhandlare.
  • North Beach -platsen för italiensk mat och den vackra S: t Peter och Paul Cathedral

Från Pier 39, kan du fånga en linbana, som tar dig till hjärtat av downtown San Francisco. Union Square är omgiven av ett antal fina butiker. Du kan fundera högt tea på Ritz-Carleton och promenera bort dessa kalorier med ett besök på Grace Cathedral, en av de vackraste kyrkor och älskad turistattraktioner i San Francisco.

Glöm inte bort några av de populäraste turistattraktionerna i San Francisco som Pier One, där du kan hoppa på en färja till Sausalito, Angel Island, eller Alcatraz. Betrakta som besöker San Francisco Mint, en gång en fullt fungerande prägla anläggningen. Embarcadero Center är en värdig turistattraktion i San Francisco, med massor av shopping and dining.

Golden Gate Park är en av de mest älskade turistmål i San Francisco, erbjuder ett sortiment av park aktiviteter. Besök Arboretum, den vackra Japanese Tea Garden, Rhododendron Dell och barnets park med en renoverad karusell. Du kan hyra berg-rullskridskor eller cyklar på turné olika delar av parken, eller en roddbåt eller motorbåt för en tur på Stowe sjön. bredvid Japanese Tea Garden är ett av de mest fantastiska sevärdheter i San Francisco, den nyligen renoverade De Young Museum. Tvärs över gatan från De Young, hittar du på California Academy of Sciences Museum of Natural History, som håller på att moderniseras och åter skall öppnas under 2008. Tills dess, många utställningar är på Howard Street i South of Market (SOMA) område.

Om konst är din passion, hittar du många konst centrerad turistattraktioner i San Francisco. Utöver de De Young Museum, anser besök på Museum of Modern Art (MOMA) och Legion of Honor, ligger vid Palace of Fine Arts. The Palace of Fine Arts spelar också värd för Exploratorium, ett bra ställe att ta barnen att ha en hand på utforskning av många experiment. Innan resan till San Francisco, bör du kontrollera San Francisco guider till festivaler, gratis konserter och spelar Shakespeare i Golden Gate Park, och mallar för världsklass San Francisco Ballet, opera och Symphony. Downtown San Francisco värd för många biografer som förekommer allt från avant-garde spelar till turnerande Broadway produktioner och konserter.

Andra turistattraktioner i San Francisco inbegripa dess stränder, som vanligen är kallt, men ändå värt ett besök. Du kan besöka San Francisco Marina, som öppnar upp till San Francisco Bay. På något blåsiga dagar, leta efter folk som flyger drakar. Överväg ett besök till Fort Point, bredvid Marina.

Ta en tur till den nyligen renoverade San Francisco Zoo, en av de populäraste turistattraktionerna i San Francisco, innan du besöker Ocean Beach, vilket öppnar för Pacific. Titta på vågorna här, eftersom de kan vara mycket stark. Sedan överväga att resa norrut från Ocean Beach för att komma till Cliff House och resterna av Sutro Baths, en gång en av de största inomhus /utomhuspool komplex, alldeles vid havet.

Glöm inte att besöka den mest kända av stadens turistattraktioner i San Francisco genom att ta en promenad över Golden Gate-bron. Det kommer att vara blåsigt, så klä dig därefter. Om du inte kan göra hela gå, anser parkering på Marin sidan av bron och gå halvvägs mot San Francisco. Planerar att besöka Marin Headlands, en vacker park där du kan bara plats ett val eller två under migrering säsongen från maj till september.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.