Vad är några friluftsliv i New Haven, Connecticut?

Om du letar efter utomhusaktiviteter i New Haven, kommer du vara glad att veta att alternativen överflöd, både vinter och sommar. New Haven, den äldsta formella staden i USA, är hem till manyparks, gröna fält och naturliga möjligheter till rekreation. Den näst största staden i staten är också hem för många konstgjorda attraktioner för den urbana utforskare söker utomhusaktiviteter i New Haven. De mest populära friluftslivet i New Haven har att göra med vandring. Edgewood Park har kallats "The Central Park of Connecticut," en hänvisning till dess storlek och utformning, som klart härmar New York Citys berömda park. Edgewood Park erbjuder friluftsentusiaster olika sport domstolar, inklusive tennis, softball, och fotboll. Den basketplats är särskilt populär, eftersom det är den enda med nattbelysning. Parken erbjuder även många stigar som kan användas för vandring eller cykling på sommaren och för land-skidåkning på vintern. Det finns även en skateboard och inline-skating ring i parken gränser.

Andra populära aktiviteter utomhus i New Haven omfatta besök hos Five Mile Point Lighthouse, i Lighthouse Point Park. Den 200 år gamla fyren är omgiven av en stor strand där ranger program, kajakpaddling och färskt fontäner vatten kan nås under sommaren. Parken är också hem för en av Amerikas äldsta karuseller. Stadens närhet till havet gör att sommaren friluftslivet i New Haven koncentrera sig på vattnet. Kanot, kajak och segling är populära bland både besökare och lokalbefolkning, och de många stränderna område innebär att ta en ledig dag att koppla av på sanden är alltid bara några minuter bort. På sommaren erbjuder New Haven många program för att lära sig segla eller att turnera i hamnen.

Populära uteaktiviteter i New Haven ingår också Marsh Botaniska trädgården, som erbjuder besökarna en möjlighet att kliva in en av de största orkidé samling i världen, Tour trädgården insektsätande insamling, eller koppla av på den gröna grunder som omger flera växthus.

The Long Wharf naturreservat är ett annat populärt stopp för dem som vill njuta av friluftsliv i New Haven. Wood broar, kanaler och sandstränder skär genom hundra vandringslederna som tar över fastigheten. Förbehållet är en idealisk plats för fågelskådning, koppla av och njuta av vyerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.