Vad är det bästa sättet att resa genom Europa på en budget?

Om du väljer att resa genom Europa, kan du reda på att det kan vara svårt att se Europa i en budget. Beroende på växelkursen mellan ditt hemland och europeiska landet du besöker och din nuvarande finansiella tillstånd, reser i Europa på en budget kan vara svårt, men inte nödvändigtvis omöjlig, uppgift. Medan man reser du måste spendera pengar på mat, sevärdheter, logi och transport som kan göra det svårt att hålla utgifterna på en rimlig gräns. Lite planering och dessa tips kan hjälpa dig att se de bästa i Europa på en budget. Du kanske inte vill bo i Förenade kungariket för länge. Normalt är Storbritannien sägs vara ett dyrt ställe att besöka. Storbritannien använder brittiska pund som valuta och med beaktande omräkningskursen, livsmedel, till exempel, kan kosta 50% mer. Fortfarande Storbritannien har några platser som inte bör missas, så behöver du antagligen inte vill missa det. Liksom de flesta platser, ju mer du vet, desto mer sannolikt att du kommer att kunna hitta budgeten ställen att bo, äta på och besök. Prata med lokalbefolkningen för att ta reda på var det mer rimligt prissatta restauranger och butiker, och försök att hålla sig borta från de företag som tillgodoser turister. Ett bra sätt att se Europa i en budget är att köpa en Eurail pass (även känd som Eurorail pass), vilket ger relativt obegränsat tåg och några fartyg resa runt i Europa för en viss tid . Om du är student, kommer du att kunna få ett rabatterat pris när du köper ditt kort. Det finns ett brett utbud av pass tillgängliga för enskilt land, flera länder, och mycket mer. Se en Eurail distributör hemsida för mer information. Ett annat bra sätt att resa genom Europa om en budget är att flyga från en stad till en annan om en rabatt flygbolag-priserna har varit kända för att börja så lågt som $ 10 USD.

visserligen ofta rekommenderas i guideböcker, bo på vandrarhem är inte alltid det bästa sättet att se Europa i en budget. Om du reser på egen hand, det är billigare än ett hotell. Men om du är med en eller flera personer, kan du ofta pensioner som kostar mindre per person än ett vandrarhem säng skulle kosta. Om ditt hotell eller vandrarhem serverar frukost, få en god måltid där. Genom att fylla upp tidigt, kan du hoppa över lunch, vilket sparar värdefull dollar som kan gå till viktigare saker.

Skaffa en bra en som är inriktad mot studenter eller andra personer som vill gå på sightseeing i Europa på en budget. De kommer att förse dig med rekommendationer för de bästa priserna på sevärdheter, restauranger och mycket mer. Det finns många billiga eller gratis attraktioner som tilltalar människor som vill besöka Europa på en budget. Var du än är, bara vandra runt och se alla sevärdheter-Det kommer inte kosta dig något, och du får en stor kulturell utbildning. I Amsterdam kan du ta en båtresa gratis, och i London, kan du dyrka vid det berömda Westminster Abbey utan att betala ett öre.

Även om du kan förvänta spendera mycket pengar på din resa, det finns många sätt att planera en semester i Europa på en budget. Genom att följa dessa tips så kommer din plånbok stanna lite tjockare i slutet av din europeiska äventyret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.