Hur kan jag avgöra om Drive eller Fly på min nästa semester?

Ringa ett beslut att köra eller flyga på din nästa semester ska ta flera saker beaktas. Naturligtvis kan vissa semester inte tas av körning. Till exempel kan du inte köra bil till Hawaii om du bor i de angränsande USA. Andra områden som inte är belägna i närheten av en flygplats, vilket driver enda valet. Däremot många människor tar semester vars destination är en som är tillräckligt nära för att köra till, även om enheten kan vara lång, och /eller ligger nära en stor flygplats.

Vid beslut om att köra eller flyga på din nästa semester, en sak som bör övervägas är kostnaden. Om du kan få stort airfare priserna till en viss plats kan det vara mer kostnadseffektivt att flyga. Men om du planerar att göra en hel del kör på ditt resmål, får du då att hyra en bil. Du bör överväga flyg plus kostnad för biluthyrning för att avgöra om flygande visar mer kostnadseffektivt.

Dessutom är antalet människor som går på semester en skillnad i kostnad. Det kan vara billigare att köra om du tar en semester med familjen, istället för att köpa ett stort antal flygplan biljetter. Även kostnaden för bensin dessa dagar är dyrt, det oftast inte kostar mycket mer om flera passagerare som reser i samma bil och körkort kan då vara ett billigare alternativ än att köpa flera flygbiljetter. En person semestrande ensam, dock kan få bättre resultat genom att flyga, beroende på hur flygbiljett pris jämfört med bensin kostar jämföra. En annan faktor som kan bidra till att avgöra om du ska köra bil eller flyga är det faktiska avståndet du måste driva. Detta skall jämföras med beloppet av semester du har. Om du bara har kort tid på sig att ta lite semester, flygande kan vara ett bättre alternativ, eftersom det tar mindre tid och ger dig mer tid på "semester. " Å andra sidan, om du har en längre tid bort, och körsträcka på din semester plats är inom en dag eller två avstånd, kan du fortfarande har gott om tid att njuta av din semester destination, och spara pengar genom att köra. Det kan finnas skäl till körning kan vara mer attraktiva än att flyga. Du kan visa "getting there" som halva nöjet av semester, särskilt om det finns saker att se eller göra längs den enhet som du missar genom att flyga. Omvänt, om du kör genom områden som du inte tycker är intressant, kan flyga visa sig mycket mer bekväm. Du kanske ska tänka på när du beslutar att köra bil eller flyga vad du behöver för att packa. Om du kart spädbarn och barn på en flygning, kan personer som behöver ta mediciner, eller planerar att få massor av presenter till familj på semester, kör lättare, eftersom du inte behöver gå igenom extra besvär av flygplatsens säkerhet när du har packat en massa saker. Du kan också spara pengar genom att lagra saker som du behöver för en resa (som blöjor, medicin, snacks, etc) i en bil istället för att köpa dessa saker när du når din destination. Om du ska resa till ett område som besöks av turister, förväntar oss att det mesta du kan behöva på semester kan märkas upp i pris. Om du kan ta dessa saker med dig, kan du spara pengar.

Slutligen, tänk på hur du känner på frågan om att köra bil eller flyga. Du kanske känner väldigt nervös flyga, vilket gör körningen till ett mer attraktivt alternativ. Alternativt kan du känna dig väldigt spänd när du kör, som inte precisera de bästa och mest avkopplande semester. När en metod som "känns" bättre än de andra, gå med dina instinkter på vilken väg man väljer. Glöm inte att alternativ till den enhet eller flyga frågan var bland annat med höghastighetståg som Amtrak, eller Greyhound bussar för att komma någonstans du vill gå. Om du inte är ett fan av körning och hatar att flyga, en tåg-eller bussresa kan vara den bästa lösningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.