Vad är Bear Boxes?

Bear lådorna är låsta skåp man använder medan camping i närheten av björnar. Eftersom björnar är smarta, andra metoder för att skydda livsmedel brukar inte fungera så bra som rutor bära do. Till exempel kan lagra livsmedel eller en svalare på en bil betyder björnen helt enkelt bryter sig in i bilen. Ett alternativ till att bära lådor hänger mat flera meter ovanför björnens tillgång, som i ett träd. Forskning visar denna metod är inte särskilt effektivt, och björnar är fullt kapabla att få tillgång till mat hänger över dem. När en björn lär sig hur man gör detta, kan man bli av med sin mat, och så bra, en potentiellt farliga djur i sin campingplats.

Vissa campingplatser erbjuder installerat bära lådor för användning. Man vanligtvis måste sätta lås för att försäkra bära lådor är ordentligt säkrade. Också därför bör bära lådorna innehåller inte bara mat saker men också allt som kan lukta attraktivt för en björn, som tvål, tvättmedel, burkar läsk, och stekpannor som används för matlagning. Målet bära lådor är att hålla björnen från campingen, genom att hålla en attraktiv ex helt ur sikte, och inte heller vara doftande. Bara gömmer maten är inte föreslagit, och särskilt en aldrig borde ha någon typ av mat i ett tält. Björnen kommer definitivt att kunna lukta mat och tvål som i ett tält, vilket ledde till en prekär situation för husbil och björnen. Man kan kolla med campingplatser om platser på björn lådor. Om det inte finns, kan campare köpa robust bära lådor att ta med dem medan camping. Dessa är ofta mycket stark metallådor. De kan ha en interiör metall kan som minskar lukten och håller mat och doftande objekt. När man är backpacker, släpa längs lådor metall björnen är inte genomförbart. Eftersom backpacking tenderar att föra människor närmare närhet till björnarna, är det viktigt att utföra speciella typer av björn rutor kallas bära kapslarna. Dessa verkar också ganska resistenta mot öppnandet av björn. De är mycket lättare än bära lådor, dock, så de är lätt flyttbara.

Även om backpacking spår, kan man inte behöver ta med bära kapslarna eftersom många stigar har tillgängliga bära lådor. Återigen kan kontrollera med en Park Ranger hjälp man besluta om att väcka en björn kapseln är värt kostnaden och den extra vikten. Park Rangers kan också berätta en exakt placering någon bära lådor, så backpackers kan planera dagliga promenader och stoppar grop detta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.