Vad är en hästrasen?

Ett utkast till häst är en häst som har fötts vara mycket stark, vilket gör att hästen att hantera tunga arbete som drar en plog eller en full-lastad Dray, en typ av stor öppen vagn används för att transportera saker som tunnor öl och vin. Förslag hästar är ganska känna igen eftersom de tenderar att vara mycket stora, några kända utkast hästraser omfatta Shires, Percherons, vänner Hästar, belgare och Clydesdales. Amerikanerna kan vara väl förtrogen med Clydesdales, eftersom dessa förslag hästar bekant användas i reklam för ölet Budweiser.

Förslaget hästen verkar ha sitt ursprung i Europa, och många förslag hästraser är hundratals år gamla. Några biologer stödja de fyra stiftelser "teori om hästavel, vilket tyder på att moderna hästar har utvecklats från fyra olika häst populationer, då förslaget hästar är troligtvis härstammade från de fantasifullt namngivna hästrasen typ. Dessa hästar har använts i en mängd olika inställningar från lantgårdar till urbana miljöer i hundratals år, och de en gång var den viktigaste källan till makt för människor, före tillkomsten av motorn. Den fysiska bygga på en häst kallas dess "konformation. " Ett antal saker om konformation av ett utkast till häst den åt sidan från andra hästar. Förslag hästar är ganska stora, naturligtvis, och de tenderar att ha kortare organ med mycket muskulös bakkvartsparten utformad för att dra. De tenderar att vara romersk-nosed, med breda platta ansikten som vissa människor tycker är förtjusande och hästar utkast också har mycket starka axlar och frambenen. Förutom att vara uppfödda att vara stark, förslaget till hästen också uppfödda ha ett ideal som arbetar temperament. Förslag hästar är mycket mild och mycket vänliga, barnen kan rida dem och spela runt fötterna utan fruktan, till exempel. De är också foglig och mycket tålamod, vissa välutbildade utkast hästar kommer att stå när sagt utan att behöva vara bundna till exempel ett mycket bra drag hos hästar som används för leveranser.

Trots sina tunga bygger många utkast hästar är mycket behaglig och väldigt vackert. Många raser har befjädrade fötter, vilket innebär att de har tofsar av långt hår över sina hovar, och de är ofta ganska något att se i aktion, så många raser har en graciös, hög förstärkning gång. Dessa mild jättar fortsätter att användas för jordbruket i många regioner i världen, och några blir älskade husdjur liksom vördade arbetsdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.