Vad är Barley Grass?

Korn gräs är ett exempel på ett korn växt som används vid framställningen av ett antal livsmedel för både människor och djur. Kallas i vissa platser runt om i världen som mai ya , korn gräs anses också i vissa andra medicinska traditioner att erbjuda lösningar för styrning av flera hälsofrågor. Här är några exempel på hur korn gräs utnyttjas på ett sätt som gynnar både djur och människor.

Korn gräs används ofta för att skapa foder för boskap. I många fall sker detta rum efter att utnyttja anläggningen i processen att göra öl. De återstående delarna av korn gräs är torkade, bearbetas och kombineras med andra korn för att producera djurfoder som är både nyttig och prisvärd. Medan processen idag är oftast tillverkas och marknadsförs massa, det finns länder där torkning och beredningsprocessen är ett lokalt fenomen. Småbönder runt om i världen fortsätter att producera korn som används för huskurer, med den överblivna komponenter omvandlas till naturlig föda källor för kor, grisar och andra djur som är en del av gården. för människor, är korn gräs också vara ett hälsosamt sätt att hantera flera hygienkrav. Till exempel finns det belägg för att korn gräs kan hjälpa till att minska LDL, eller dåligt, kolesterol hos vissa personer. Korn frön är ofta krediteras med förmågan att reglera blodsockernivån hos personer med diabetes. Detta sker genom att sakta ned den hastighet med vilken kroppen absorberar kolhydrater. Det bör dock noteras att denna förmån korn gräs har normalt inte påvisats hos personer som ännu inte utvecklat diabetes.

På grund av näringsvärdet i korn gräs, ofta används i soppor och som ett substitut för vetemjöl eller havregryn. Korn gräs är känt för att vara rik på betakaroten, folsyra, kalcium och ett antal av B-vitaminer. För närvarande finns det flera Kosttillskott på marknaden idag som huvudnummer korn gräs som en av de viktigaste ingredienserna i formeln. för matlagning ändamål är korngryn den vanligaste inkarnation av korn gräs. Korngryn har gått igenom en process som har tagit bort både det yttre skrovet och kli skikt som skyddar mitten av anläggningen. Förmånen för korngryn är att det tar mindre tid att laga, och kan vara en utmärkt produkt att använda för soppa förtjockning samt varma spannmål.

Scotch korn, även känd som potten korn är en annan populär form av korn gräs. Ofta finns i hälsokostbutiker, behåller Scotch korn några av näringsvärde som går förlorad när pearling korn gräs. Tillagningstiden är inte mycket längre, ofta lite över en timme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.