Vad är en Willow Tree?

En pil träd är ett träd i släktet Salix, som innehåller cirka 400 olika arter av träd och buskar inhemska på norra halvklotet. Willows föredrar svala och fuktiga miljöer, och de finns i både kalla och tempererade områden av norra halvklotet längs stränderna av floder och våtmarker. Pil träd har ett antal kommersiella ändamål, och träden är också ofta planteras som prydnadsväxter, eftersom en del arter har mycket intressanta växtsätt.

Flera drag är gemensamma för alla vide träd. Som en allmän regel, bladen är smala, och de producerar blommor i form av hängen. Virket av vide träd är känd för att vara både lätt och starkt, vilket gör det till ett populärt material för allt från möbler till cricketklubbor. Willows är också mycket promiskuösa, hybridizing fritt med andra träd och växer från både sticklingar och antenn rötter. Detta kan vara ett problem när folk försöker att eliminera pilar, vilket är fallet i vissa områden där de är kvävning ut inhemska arter. En pil som har utvecklats i svalare områden i världen tenderar att ske i form av en krypande buske, snarare än ett träd, vilket återspeglar en önskan att skydda sig mot hårt väder och kyla. Willows som utvecklas i varmare regioner kommer att bli mycket större, ofta med mycket känsliga grenar som lätt knäppa bort, vilket gör att träd att föröka sig. Willows med särskilt smala blad ibland som videkvistar, medan wide är lövade pilar kallas sallows. Ett berömt pilträd hybrid är Weeping Willow, som har lång, släpande grenar. Weeping Willows är förknippade med sorg både i sitt hemland Kina och i många delar av Europa. Pussy Willows, en annan välkänd vide sorter, är kända för att tillverka mjuka, fuzzy hängen på våren, och de är ofta samlas in och förs in i hemmet för att fira början av våren.

Willow trä kan användas i en mängd olika projekt, och bark har historiskt använts för att göra mediciner, eftersom det innehåller salicylsyra, den ursprungliga aspirin. Eftersom pilar växa snabbt och etablera omfattande rotsystem, har de även historiskt använts för att kontrollera erosion. Träden är också mycket populära bland fjärilar, vilket vissa människor att plantera pil för att locka fjärilar till sin gårdsplaner och trädgårdar.

Många trädgård leverera butiker har ett urval Willow Tree , och de kan beställa vissa sorter, bör kunderna så önskar. Innan man planterar ett pilträd, är det en bra idé att tänka igenom placering, eftersom dessa träd kan växa väldigt långa, överskuggade området kring dem. Den pilträd är också lövfällande, tappa sina blad under vintermånaderna, och detta kan skapa ganska röra att städa upp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.